МИТОВЕ И РЕАЛНОСТИ ЗА ОРТОПЕДИЧНИТЕ КОЛАНИ ИЛИ КАК ТЕ МОГАТ НЕОБРАТИМО ДА УВРЕДЯТ ГРЪБНАЧНИЯ ВИ СТЪЛБ

ян.

Имате ли болки в гърба? Забелязвате ли, че вашата стойка или тази на детето ви е лоша? А случайно попаднахте ли на реклами за така масовите ортопедични колани? Знаете ли какво е мнението за тях на терапевтите, които всеки ден се грижат професионално за всякакви травми в гръбначния стълб- СУПЕР ВРЕДНИ СА ЗА ЗДРАВЕТО! МОГАТ ДА НАНЕСАТ ПОЧТИ НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ. Никога не причинявайте това на себе си или своето дете! Защо това е неоспорм факт?!

Ортопедичните колани, възглавници и всякакви коректори от този род, са не само неполезни, а реално вредят на здравословното състояние на гръбначния стълб. От една страна ” се опитват” да изправят, но от друга страна отпускат мускулатурата, която е най- важна за придържане на гръбначния стълб в кондиция. В следствие на ползване на подобни аксесоари, мускулатурата се отпуска и рискът от по- големи изкривявания, както и сериозни травми е изключително голям.

За гръбначните изкривявания и проблеми има само едно АЛТЕРНАТИВНО РЕШЕНИЕ и то е жив човешки контакт. Ние от Холистичен център ЧАКРА ви предлагаме следната, работеща комбинация от два ефективни метода за изправяне и лечение на гръбначния стълб:

1. Мануалната терапия Юмейхо е единственият правилен и устойчив във времето подход.  ЮМЕЙХО  изправя, раздвижва, разблокира и намества костите и ставите в правилни ъгли, за да бъдат те обезболени и в добра, естествена позиция. Виж повече как протича малка част от тази източна мануална масажна терапия тук.

2. ЙОГА ЗА ЗДРАВЕ, съчетана с юмейхо, изключително подпомага по- бързото изправяне на изкривяванията в гръбначния стълб и таза. При йога се разтягат мускулите и се огъвкавяват ставите, чиито движения са облекчени. Упражненията за мускулите от йога са изключително важни. Те са дълготрайна инвестиция за здравето ви, а в случай на проблеми с гръбначния стълб са задължителни и препоръчвани от всички компетентни лекари- ортопеди. Поне два- три пъти седмично включете в програмата си практика по йога. Разполагаме с всякакви стилове, по- нежни ( Класическа йога), по- силови (Виняса), терапевтична йога- комбинация между Йога и Пилатес ( Йогалатес), както и такива, в които наистина ще се забавлявате- като Въздушна йога.

Доказано, от опита ни и мненията на толкова много благодарни клиенти, че йога- практиките в съчетание с масаж ЮМЕЙХО, успешно премахват болката и лекуват бързо опорно- двигателния апарат, както и реално цялото човешко тяло. Те работят синергично на много нива- енергийно, физическо, ментално, емоционално. Може да усетите това дори и след първата йога практика и първия масаж- ведро настроение, изправен гръб, качествен сън, по- добра мобилност, живот без болка.

3. Добре е да се вземе под внимание един често неглижиран факт- КОВАРНИТЕ КЛИМАТИЦИ в автомобила и офиса, които довеждат до небезобидни схващания на врата.

4. Възползвайте се от ЛЕТНИТЕ ни цени. Вземете пакет от 4, 8 или 12 посещения юмейхо и карта за йога в Чакра! Или подарете ваучер за масаж на любим човек! Най- ценният подарък е преживяване! Не се колебайте, а звъннете за повече информация относно цените ни на телефон: 0897777012.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация