ХОЛИСТИЧНИ ПРОГРАМИ – УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА ПРОГРАМИ

Условия за холистични програми Чакра.

Холистичните програми в Чакра представляват програма от няколко най-често различни и прекрасно комбинирани поредни процедури и методики. Терапевтите на Чакра са изключително загрижени за своите клиенти съобразявайки програмите с техните нужди. Професионалистите в център Чакра са специализирани в изготвянето на индивидуални холистични програми за възстановяване, оздравяване или разкрасяване и резултатите на нашите клиенти са видими и позитивни и устойчиви. Обръщаме важно внимание на факта, че добрите резултати се постигат само и единствено когато се спазват предварително определените процедури в техните часове и дни, както и препоръки на терапевтите ни.

Как се изготвят програмите и запазване на дни и часове.

Терапевта и клиента уточняват направлението на програмата и броя на терапии, домашна грижа, спорт или специфични упражнения и се изготвя индивидуалната програма. След това се определят датите и часовете и се запазват в резервационния график на Чакра. Помислете добре предварително за възможните за вас дати и часове за процедури защото вашето здраве е най-важно както за вас, така и за нас.

Заплащане на програмите и отстъпки.

Всички холистични програми в Чакра получават специална отстъпка , която е различна, индивидуална и варира от 5% до 25%. Тя се определя според броя на процедурите и трудност на изпълнение. При изготвяне на програмата може да се заплати цялата и стойност или 50% от нея, а остатъка от 50% се заплаща най-късно до третата процедура от започването на програмата.

Отменяне, променяне и закъснения за запазените часове.

Запазените часове за процедури не се променят поради причини като:… „ Излезе ми спешна среща, реших да пътувам, имам работа сега и т.н.“ Не забравяйте, че здравето е най-важно за вас. Часове могат да бъдат променени или отменени, само ако има форсмажорни обстоятелства или влошено здравословно състояние. Ако наистина ви се наложи да отмените час, ни се обадете поне 48 часа преди вашата резервация. От една страна посещенията и пазването на определените часове по програма са важни за вашето здраве и те са съобразени със спецификата на програмата и ангажирането на труда на терапевта. При всякакви други обстоятелства и не идване в уговореният час за процедура, тя се счита за извършена.

Всякакви въпроси относно холистичната ви програма и вашето здраве, можете да обсъдите с вашият терапевт в Чакра.

Резервация