Подаръчни ваучери от Чакра

Подарете преживяване, а не вещи

Кое е най-важното желание за човек, който иска да подари нещо и наистина да усмихне другия, така че да остане приятен спомен?
Отговорът е правилният избор на подарък. Ето го модерният, актуален и стилен начин да изненадаш някого, да изразиш правилно себе си и особено, когато става въпрос за блаженство, преживяване и обгрижване, като: масаж, терапия или козметична процедура в бутиков център изпълнен с аромат на масла и витаещ дъх на дзен – спокойствие.

Всички знаем, че хората имат различни моменти в своя живот, емоционални етапи, предпочитанията се сменят и възприятията също.
Подарявайки ваучер в холистичен център Чакра вие постигате следното:

  • Сигурен сте, че сте направил най-приятния и правилен подарък, защото подарявате преживяване, което ще роди емоция, а именно преживяване с чувства и ще остави траен и приятен спомен.
  • Не се затруднявате в избора, дали ще познаете аромата, цвета или пък размера. Няма да се чувствате притеснен, че предпочитанията не са правилните и евентуално при неправилен избор от ваша страна да се чувствате недостатъчен в идеята си или, че сте сгрешил и да се притеснявате, дори и самообвинявате в стремежа си да бъдете изящен.
  • Не забравяйте, че когато става въпрос за подаръци с нормална стойност, не е актуално и модерно да се подаряват подаръци под формата на пари, защото това е признак на неуважение, нито пък да подаряваш вещи или всички онези неща, на които хората се радват краткотрайно и в повечето случаи ги забравят с годините. Емоцията и преживяното са тези, които правят спомени и стоплят най-много сърцето и душата.

Досега всички наши клиенти, които са получили подаръчен ваучер и са се възползвали от услугите на Чакра остават довилни и много често след преживяното при нас са купували ,,подаръчни ваучери” и за други техни близки или приятели.
Подарете преживяване и бъдете сигурен, че сте направили най-добрия избор.

Как можете да закупите на ваучер?

Има няколко начина за закупуване на ваучер от Чакра.

1. Закупуване на ваучер ONLINE.

Всички наши услуги могат да бъдат подарени под формата на подаръчен ваучер. Разгледайте нашия сайт www.chakra.bg и изберете определена услуга. Важно е да съобразите подаръка с нуждите и предпочитанията на човека, когото искате да изненадате. В случай, че изпитвате затруднения, се обадете на нашия телефон: 0897777012 и се консултирайте с наш служител.
След като сте избрали услугата ще бъде нужно да я заплатите online със следните данни : Chakra 88 EOOD, BG55RZBB91551011281215 и в основание напишете – услуга и името на услугата.
Пример: ” Услуга – масаж лимфен дренаж или козметична процедура”.
След това ни изпратете на нашия имейл: chakrayoga@abv.bg следните ваши данни: имената на човека, който прави подаръка, името на получателя на ваучера и на файл – копие от платежното нареждане. След това ще получите от нас в рамките на 24 часа електронен ваучер на имейл адреса, от който вие ни пишете и тогава вашият подарък е готов. Единственото, което трябва да направите е да препратите подаръка си по мейл с файла – ваучер от нас или да го извадите на хартиен носител и да го подарите на човека, за когото е адресиран.
Обяснете му, че за да се възползва от ваучера ще трябва да си направи резервация при нас и когато дойде ще е нужно да носи ваучера на хартиен носител.

2. Закупуване на ваучер на място в център Чакра.

Разгледайте внимателно нашият сайт www.chakra.bg и изберете определена услуга. Важно е да съобразите подаръка с нуждите и предпочитанията на човека, когото искате да изненадате. В случай, че изпитвате затруднения, се обадете на нашия телефон: 0897777012 и се консултирайте с наш служител.Заповядайте при нас на място през работното ни време, за да закупите подаръчен ваучер. Той представлява вид хартиен носител – картичка, на която се записват данните на подаряващия, на човека, който ще получи подаръка, името на услугата и срока на валидност на ваучера. Ще ви посрещнем вежливо и на място ще уточним и изберем заедно подаръка ви.
Изненадайте любим човек и му купете преживяване в Чакра, за да го усмихнете и да останете в спомените му завинаги.

Как се прави резервация за запазване на час в ЧАКРА?

Има няколко лесни начина за да резервирате вашият час:

  • Можете да резервирате час през електронната форма в нашият сайт след направена от вас регистация. В случай, че изпитвате затруднения се обадете на нашия телефон: 0897777012 и се консултирайте с наш служител.
  • Можете да резервирате и през мобилния ви телефон. За целта е нужно да инсталирате мобилното ни приложение на телефона ви. Лесно ще го откриете, то е с логото на Чакра.
  • Можете да резерирате час и след като се обадите на нашия телефон: 0897777012 и се свържете с наш служител.

Очакваме Ви!

Резервация