Holistic програми

What are our holistic approaches?

Като терапевти в Чакра с източен поглед и разбирания, ние сме убедени, че причините, които довеждат до определени състояния, болки, притеснения, психосоматични състояния и болести обикновено са много и зависят от: начина на живот, работата, начина на хранене, физическите движения и натоварвания, полезните и вредните навици, зодиакалния знак, периодът на детство, унаследяване, възпитание, духовно ниво и много други състояния. Вярваме, че всеки човек е изключително индивидуален и е като една отделна „Вселена“. Често пъти забелязваме как клиентите се оплакват от начина на третиране в конвекционалната медицина и причинените влошени състояния вследствие на нея.

Когато човек дойде при нас и иска холистична програма, ние попълваме индивидуална анкета, като с нея се запознаваме много внимателно с неговото състояние и причините довели до него, за да можем в последствие да използваме традиционни и източни методи и медицински анатомични познания за един цялостен и ефективен подход. Смело искаме да подчертаем, че нашите ефективни методики не са свързани с болка, насилие, грубост или зависещи от платени „пътеки“. Използваме природосъобразни и древни знания за продуктите, които сапътстват програмата ни и са натурални. Определяме индивидуален и специален за клиента подход за възстановяване, който може да включва:

Най-правилната терапия или масаж за него, като аюрведа йога масаж, юмейхо, детокс с мед и гхи, звукотерапия с тибетски купи, релаксиращ масаж, разкрасителни процедури, както и много други.

Също така включваме според разбиранията и желанията на клиента и най-правилните за неговото разкрасяване и козметични процедури, както за лицето така и за тялото:

  • Аюрведични билкови чайове или елексири, които също са съобразени с нуждите.
  • Nutritional supplements such as: magnesium, collagen, green tea extracts and other herbs
  • Съветваме за диета, ако е нужна съобразявайки се с неговия тип или състояние. Обръщаме внимание на количеството вода, сол, захари и въглехидрати, които изключително влияят на тялото и функциите му.
  • Даваме много важни насоки за бита, които изключително влияят на опорно-двигателния апарат и костно-ставни проблеми като: позиция на спане, твърдост на матрак, възглавници, дори и височината на тока на обувката, като всичко това важи както за малките, така и за подрастващите.
  • We definitely pay attention to physical movements and loads and advise according to the needs for a particular sport, yoga or even meditation practices and exercises at home.
  • We create and advise on the right habits for maintaining beautiful skin and face. Once we have properly analyzed the skin type and its needs, we recommend the right cosmetics and procedure for this purpose.

Убедени в правилните и позитивни резултати, ние създадохме
„Холистичните ни методи и програми“.

Имаме изключително добър опит с хора, които са наясно, че ние се грижим професионално за тяхното здраве и красота, но те зависят и от полаганите ежедневни грижи от тях самите.Не смятаме, че третирането на организма с химикали е правилен. Чакра е холистичен център за хора , които толерират природата и нейните сили и са ценители на автентичните методи за тяло, дух и душа. Радваме се много, когато виждаме как клиентите ни се вдъхновяват, променят и се събуждат за нов живот.

Различните програми:
При различните основни направления на холистичните програми за възстановяване и подържане на добро здравословно състояние ще посочим основните състояния на наши клиенти, които се възстановиха и резултатите им са повече от успешни и задоволителни.

 

ВАЖНО! ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА, МОЛЯ ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ

Бременност и възстановяване след раждане

16.11.2021

Изключително загрижени за своите бременни и родили клиентки, терапевтите на Чакра предлагат един нов и доказан правилен подход за най-важния...

  Read more

Болки в гърба. Проблеми с кости, стави и травми

16.11.2021

Според изследвания на терапевтите от Чакра, около едва 3% от българите се грижат правилно и превантивно за своето здраве и...

  Read more

Холистична програма „Красота и здраве“

16.11.2021

Има ли човек , който да не иска да се чувства здрав и красив? Отговорът е категоричен - НЕ. Това...

  Read more

Холистична програма „Стрес и напрежение“

15.11.2021

Стресът и напрежението… Всички говорят за тези коварни състояния , които са най-важните и основните причини за болести, както и...

  Read more

Холистична програма възстановяване след Covid-19

15.11.2021

След прекарване на вируса и след направеното лечение било то в болница или у дома, обикновено хората се чувстват доста...

  Read more

Специални празнични намаления на цените до края на декември! Възползвай се от намаления до -30% от стандартните цени от 01.12 до 31.12.2021гSEE MORE HERE
+
en_US
bg_BG en_US