Кондиционна йога

Кондиционната йога е специално съчетание от йога асани и базови упражнения със собствено тегло от функционалните тренировки. Тази практика е перфектна за хора, търсещи ефективно раздвижване, заздравяване, огъвкавяване, оформяне и стягане на тялото, както и горене на мазнини. Тя е за вас, ако ви интересуват главно физическите ползи от йогата и тренировките.

Започва се с 5- минутна загрявка на ставите, гръбнака и мускулите. Постепенно се навлиза в по- сериозната част на тренировката, в която се работи за цяло тяло като се редуват основните мускулни групи- крака, корем, гръб и ръце. Между сериите за сила и издръжливост се правят почивки с разтягания, които подържат гъвкавоста ви. Обръща се специално внимание на правилното изпълнение и активация на мускулите.

Първият един месец започваме с базова подготовка на тялото за предстоящата физическа активност. След като групата влезе във форма, ще започнем да наблягаме повече на отделните мускулни групи, за да достигнем до по- голямо развитие. Спрямо нивото на учениците, се дават различни варианти- съответно повече или по- малко повторения от упражненията,  така че тренировката да отговаря на възможностите на всеки.

Тази комбинация от йога и фитнес ще държи тялото ви силно, гъвкаво,  издръжливо и красиво. След влизане във форма, ще бъдете подготвени за всякакви по- натоварващи групови, индивидуални фитнес или йога занятия. Ако сте решили да изградите мечтаното тяло, този клас е перфектен да влезете в кондиция и да преминете без проблем към фитнеса или да подържате формата си без да губите ниво.

Класовете стартират от 19 март- всеки вторник и петък от 8:15 до 9:00 ч.

Обявяваме този курс предварително, за да можете да ни уведомите, ако имате интерес да се включите! Запазете място на 0897777012.

Leave your thought