Blog

Bioresonance diagnosis and bioscanner

Биорезонансната диагностика и биоскенерът са методи, които лекуват холистично. Те предлагат комплекс от различни здравословни решения, които всеки човек е добре да последва преди да стъпи в болница и преди да започне да приема каквито и да било медикаменти и хранителни добавки.

  Биорезонансната диагностика е бърз и ефективен метод, който ни дава възможност само с едно измерване да бъде обхваната цялата картина на здравословното ни състояние с поглед към бъдещето.

 • Как работи?

Биорезонансната технология се базира на честотите, които излъчват нашите клетки, тъкани и органи. Когато са здрави, те имат една честота, но когато в организма са започнали патологични промени, тази честота се променя.

 • Как може да ни бъде полезна?

     Биорезонансната диагностика позволява проблемите да бъдат открити

     навреме, за да се вземат превантивни мерки.   

 • Какво включва биорезонансната диагностика?
 • отразява състоянието на всички органи и системи (кръвоносна, дихателна, храносмилателна, отделителна, полова, ендокринна, имунна система, стави и др.)
 • състояние на гръбначния стълб
 • връзката между общото енергийно състояние и отделните органи
 • състоянието на енергийните центрове ( чакрите) 
 • изследване за патогени (вируси, бактерии, паразити) и алергени

Биоскенерът е технология за ранна компютърна диагностика на здравословното състояние. Основан върху квантовата медицина, биоскенерът използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка. На базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Измерва повече от 240 физически показатели и отчита ранни признаци на промяна в органите и тъканите.

Биоскенерът дава подробен анализ, който включва:

 • функция на органите
 • състояние на кожата
 • дефицити на витамини, минерали и аминокиселини
 • телесна маса, метаболизъм, мускули, мазнини
 • наличие на токсини в организма

След диагностика анализираме резултатите и на тяхна база изготвяме комплексна индивидуална програма, включваща: упражнения, масажи, терапии, дихателни техники, хранителен режим, йога, добавки, билки, лечение с кристали, ароматни масла, звукотерапия с тибетски и кристални купи или енергийно лечение. Програмата от терапевтичните методики се подготвя специално и индивидуално от екип от терапевти на център ЧАКРА.

Какво отличава нашите оздравителни програми?

 • чрез различни методи за диагностика обхващаме цялостната картина на здравословното състояние
 • работим в дълбочина с причината за проблема
 • даваме множество възможности за решаване на патологиите, които избираме сред различни холистични методи, използвани в нашия център
 • семейната диагностика и терапия ни помагат за устойчиви решения и превенция (откриване на причините за проблема в семейството, комплексна семейна програма)
 • проследяваме резултатите от оздравителните програми всеки месец

Каква е връзката на биорезонансната диагностика и биоскенера с медицинските изследвания? Съвпадат ли резултатите?

Много често ни задават въпроса дали и медицинските изследвания ще покажат същия проблем. Биорезонансната диагностика открива нарушенията на много ранен етап, когато все още може да са само в енергийното поле на човека. При биоскенера се извършва квантова диагностика на клетъчно ниво – там се наблюдават първите нарушения в клетките и биохимичния баланс на организма. При медицинските изледвания състоянието на органа или показателя се наблюдава на много по- късен етап, затова могат да се наблюдават различия. Освен това официалната медицина разглежда конкретния орган и показател изолиран от останалата част на тялото, начина на живот и средата. Така липсва поглед върху общата картина на здравословното състояние и анализ на причините за възникналия проблем. При холистичните методи организма се разглежда като единна свързана система, при която всичко трябва да функционира в баланс. Откриват се причините на физическо, емоционално и енергийно ниво, както и в семейната среда и начина на живот. По този начин комплексната работа с всички фактори помага за постигането на природосъобразни и устойчиви здравословни решения.

Третото полезно изследване, което е част от пакета с диагностики и е подарък към предходните две диагностики- биорезонанс и биоскенер е изследването на метаболитната възраст на клетката. То се извършва отново със специален апарат.

Дните, в които можете да резервирате час за своята диагностика в ЧАКРА са вторник и сряда на телефона на рецепция: 0897777012

Цената на пакет от трите диагностики е 130 лв. 

There are 6 comments on this post

  1. admin Автор
   3 hours ago

   Привет. Малко е детенцето още на 1 година. Ако е на 2 години и е по- едричко уредите могат да го замерят. По принцип правим от 3 годинки нагоре.

   Reply
   1. Симона Господинова
    4 hours ago

    Благодаря Ви! С какъв ръст и тегло трябва да е?

    Reply
 1. Симона Господинова
  55 mins ago

  Здравейте, диагностиката подходяща ли е за дете на 1 годинка? Ако да, колко време трае самата интервенция и как точно протича тя при толкова малки деца?
  Благодаря!

  Reply
 2. Stefka Zoubeva
  46 mins ago

  Здравейте, предоставяте ли копие от резултатите на клиента?

  Reply
  1. admin Автор
   6 hours ago

   Да, разбира се- подробни резултати предоставяме и от 2- те изследвания и освен това даваме препоръки. При Ваше желание правим и холистична програма.

   Reply

Leave your thought

Take advantage of the new hot ideas of yoga practices at the Chakra Holistic Center!See prices
en_US
bg_BG en_US