Blog

Bioresonance diagnosis and bioscanner

Биорезонансната диагностика и биоскенерът са методи, които лекуват холистично. Те предлагат комплекс от различни здравословни решения, които всеки човек е добре да последва преди да стъпи в болница и преди да започне да приема каквито и да било медикаменти и хранителни добавки.

  Биорезонансната диагностика е бърз и ефективен метод, който ни дава възможност само с едно измерване да бъде обхваната цялата картина на здравословното ни състояние с поглед към бъдещето.

 • Как работи?

Биорезонансната технология се базира на честотите, които излъчват нашите клетки, тъкани и органи. Когато са здрави, те имат една честота, но когато в организма са започнали патологични промени, тази честота се променя.

 • Как може да ни бъде полезна?

     Биорезонансната диагностика позволява проблемите да бъдат открити

     навреме, за да се вземат превантивни мерки.   

 • Какво включва биорезонансната диагностика?
 • отразява състоянието на всички органи и системи (кръвоносна, дихателна, храносмилателна, отделителна, полова, ендокринна, имунна система, стави и др.)
 • състояние на гръбначния стълб
 • връзката между общото енергийно състояние и отделните органи
 • състоянието на енергийните центрове ( чакрите) 
 • изследване за патогени (вируси, бактерии, паразити) и алергени

Биоскенерът е технология за ранна компютърна диагностика на здравословното състояние. Основан върху квантовата медицина, биоскенерът използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка. На базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Измерва повече от 240 физически показатели и отчита ранни признаци на промяна в органите и тъканите.

Биоскенерът дава подробен анализ, който включва:

 • функция на органите
 • състояние на кожата
 • дефицити на витамини, минерали и аминокиселини
 • телесна маса, метаболизъм, мускули, мазнини
 • наличие на токсини в организма

След диагностика анализираме резултатите и на тяхна база изготвяме комплексна индивидуална програма, включваща: упражнения, масажи, терапии, дихателни техники, хранителен режим, йога, добавки, билки, лечение с кристали, ароматни масла, звукотерапия с тибетски и кристални купи или енергийно лечение. Програмата от терапевтичните методики се подготвя специално и индивидуално от екип от терапевти на център ЧАКРА.

Какво отличава нашите оздравителни програми?

 • чрез различни методи за диагностика обхващаме цялостната картина на здравословното състояние
 • работим в дълбочина с причината за проблема
 • даваме множество възможности за решаване на патологиите, които избираме сред различни холистични методи, използвани в нашия център
 • семейната диагностика и терапия ни помагат за устойчиви решения и превенция (откриване на причините за проблема в семейството, комплексна семейна програма)
 • проследяваме резултатите от оздравителните програми всеки месец

Каква е връзката на биорезонансната диагностика и биоскенера с медицинските изследвания? Съвпадат ли резултатите?

Много често ни задават въпроса дали и медицинските изследвания ще покажат същия проблем. Биорезонансната диагностика открива нарушенията на много ранен етап, когато все още може да са само в енергийното поле на човека. При биоскенера се извършва квантова диагностика на клетъчно ниво – там се наблюдават първите нарушения в клетките и биохимичния баланс на организма. При медицинските изледвания състоянието на органа или показателя се наблюдава на много по- късен етап, затова могат да се наблюдават различия. Освен това официалната медицина разглежда конкретния орган и показател изолиран от останалата част на тялото, начина на живот и средата. Така липсва поглед върху общата картина на здравословното състояние и анализ на причините за възникналия проблем. При холистичните методи организма се разглежда като единна свързана система, при която всичко трябва да функционира в баланс. Откриват се причините на физическо, емоционално и енергийно ниво, както и в семейната среда и начина на живот. По този начин комплексната работа с всички фактори помага за постигането на природосъобразни и устойчиви здравословни решения.

Третото полезно изследване, което е част от пакета с диагностики и е подарък към предходните две диагностики- биорезонанс и биоскенер е изследването на метаболитната възраст на клетката. То се извършва отново със специален апарат.

Дните, в които можете да резервирате час за своята диагностика в ЧАКРА са вторник и сряда на телефона на рецепция: 0897777012

Цената на пакет от трите диагностики е 130 лв. 

There are 6 comments on this post

  1. admin Автор
   13 hours ago

   Привет. Малко е детенцето още на 1 година. Ако е на 2 години и е по- едричко уредите могат да го замерят. По принцип правим от 3 годинки нагоре.

   Reply
   1. Симона Господинова
    14 hours ago

    Благодаря Ви! С какъв ръст и тегло трябва да е?

    Reply
 1. Симона Господинова
  11 hours ago

  Здравейте, диагностиката подходяща ли е за дете на 1 годинка? Ако да, колко време трае самата интервенция и как точно протича тя при толкова малки деца?
  Благодаря!

  Reply
 2. Stefka Zoubeva
  10 hours ago

  Здравейте, предоставяте ли копие от резултатите на клиента?

  Reply
  1. admin Автор
   15 hours ago

   Да, разбира се- подробни резултати предоставяме и от 2- те изследвания и освен това даваме препоръки. При Ваше желание правим и холистична програма.

   Reply

Leave your thought

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Take advantage of the new hot ideas of yoga practices at the Chakra Holistic Center!See prices
en_US
bg_BG en_US