Core workout (core worx)

Силните коремни мускули са от ключово значение за максималното постигане на сила и стабилност, поддържане на мобилността и намаляване на риска от нараняване.
Кор уоркаут е силова тренировка насочена към изгаряне на мазнини и оформяне на коремни мускули. Като и развиване на всичките мускулни групи.
Заниманието започва със загрявка и упражнения в стойка, след което се преминава към упражнения за корем, крака, рамене и гръб. Активно се задействат мускулите на кора (тялото).
Подходяща като за мъже, така и за жени. За всеки, който иска да направи красиво тяло, стегнат корем или за хора, които искат да отслабнат или да оформят мускулите си.  Като и за тези хора, които не могат да бягат и скачат, но искат да спортуват.
Особенно се препоръчва на хората с офисна работа, тъй като упражненията заздравяват гърба и коремните мускули.
Тренировката е насочена към натоварването на цялото тяло. Специално подбрани упражнения ще предизвикат и напреднали спортисти. Изисква се да бъдете , силни, издръжливи и гъвкави. Ако не сте! То ще станете.
Информация за инструктора:
Филип Афонкин (Фил).
Инструктор по “кор уоркаут”.  Спортува повече от 25 години, а преподава над 15 години (карате и груповия фитнес). Бил е републикански шампион по карате.  Завършил НСА със специалност “спорт, треньор по карате-до”.
Работил в Град Москва като инструктор по Кардио Комбат.
Персонален треньор по самозащита и фитнес.
През лятото организира хотелска спортна анимация и аква фитнес (воден фитнес).
Филип винаги подбира упражнения според възможностите на трениращите, но и изисква отдаденост. Внимателен е към правилното изпълнение на всяко движение. Обича да мотивира и насърчава хората към активен начин на живот.

Оставете Коментар