Холистични програми

Какво представляват холистичните ни подходи?

Като терапевти в Чакра с източен поглед и разбирания, ние сме убедени, че причините, които довеждат до определени състояния, болки, притеснения, психосоматични състояния и болести обикновено са много и зависят от: начина на живот, работата, начина на хранене, физическите движения и натоварвания, полезните и вредните навици, зодиакалния знак, периодът на детство, унаследяване, възпитание, духовно ниво и много други състояния. Вярваме, че всеки човек е изключително индивидуален и е като една отделна „Вселена“. Често пъти забелязваме как клиентите се оплакват от начина на третиране в конвекционалната медицина и причинените влошени състояния вследствие на нея.

Когато човек дойде при нас и иска холистична програма, ние попълваме индивидуална анкета, като с нея се запознаваме много внимателно с неговото състояние и причините довели до него, за да можем в последствие да използваме традиционни и източни методи и медицински анатомични познания за един цялостен и ефективен подход. Смело искаме да подчертаем, че нашите ефективни методики не са свързани с болка, насилие, грубост или зависещи от платени „пътеки“. Използваме природосъобразни и древни знания за продуктите, които сапътстват програмата ни и са натурални. Определяме индивидуален и специален за клиента подход за възстановяване, който може да включва:

Най-правилната терапия или масаж за него, като аюрведа йога масаж, юмейхо, детокс с мед и гхи, звукотерапия с тибетски купи, релаксиращ масаж, разкрасителни процедури, както и много други.

Също така включваме според разбиранията и желанията на клиента и най-правилните за неговото разкрасяване и козметични процедури, както за лицето така и за тялото:

  • Аюрведични билкови чайове или елексири, които също са съобразени с нуждите.
  • Хранителни добавки като: магнезий, колаген, екстракти от зелен чай и други билки
  • Съветваме за диета, ако е нужна съобразявайки се с неговия тип или състояние. Обръщаме внимание на количеството вода, сол, захари и въглехидрати, които изключително влияят на тялото и функциите му.
  • Даваме много важни насоки за бита, които изключително влияят на опорно-двигателния апарат и костно-ставни проблеми като: позиция на спане, твърдост на матрак, възглавници, дори и височината на тока на обувката, като всичко това важи както за малките, така и за подрастващите.
  • Обезателно обръщаме внимание на физическите движения и натоварвания и съветваме според нуждите за определен спорт, йога или дори медитационни практики и упражнения у дома.
  • Създаваме и съветваме за правилни навици относно поддържането на красива кожа и лице. След като сме анализирали правилно типа кожа и нуждите и, ние препоръчваме правилната козметика и процедура за целта.

Убедени в правилните и позитивни резултати, ние създадохме
„Холистичните ни методи и програми“.

Имаме изключително добър опит с хора, които са наясно, че ние се грижим професионално за тяхното здраве и красота, но те зависят и от полаганите ежедневни грижи от тях самите.Не смятаме, че третирането на организма с химикали е правилен. Чакра е холистичен център за хора , които толерират природата и нейните сили и са ценители на автентичните методи за тяло, дух и душа. Радваме се много, когато виждаме как клиентите ни се вдъхновяват, променят и се събуждат за нов живот.

Различните програми:
При различните основни направления на холистичните програми за възстановяване и подържане на добро здравословно състояние ще посочим основните състояния на наши клиенти, които се възстановиха и резултатите им са повече от успешни и задоволителни.

 

ВАЖНО! ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА, МОЛЯ ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ХОЛИСТИЧНИТЕ ПРОГРАМИ

Бременност и възстановяване след раждане

16.11.2021

Изключително загрижени за своите бременни и родили клиентки, терапевтите на Чакра предлагат един нов и доказан правилен подход за най-важния...

  Прочети

Болки в гърба. Проблеми с кости, стави и травми

16.11.2021

Според изследвания на терапевтите от Чакра, около едва 3% от българите се грижат правилно и превантивно за своето здраве и...

  Прочети

Холистична програма “Красота и здраве”

16.11.2021

Има ли човек , който да не иска да се чувства здрав и красив? Отговорът е категоричен - НЕ. Това...

  Прочети

Холистична програма “Стрес и напрежение”

15.11.2021

Стресът и напрежението… Всички говорят за тези коварни състояния , които са най-важните и основните причини за болести, както и...

  Прочети

Холистична програма възстановяване след Covid-19

15.11.2021

След прекарване на вируса и след направеното лечение било то в болница или у дома, обикновено хората се чувстват доста...

  Прочети

Специални празнични намаления на цените до края на декември! Възползвай се от намаления до -30% от стандартните цени от 01.12 до 31.12.2021гВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК
+
bg_BG
en_US bg_BG