Event Detail

Yoga Fly в София – различен поглед към Въздушна йога!

Тази практика е насочена към всеки който иска да опита или практикува AntiGravity Yoga (Антигравити Йога) и Aerial Yoga/ (Аеро Йога), наричани още Въздушна йога, Висяща йога или просто Йога с помощта на йога- хамак. Ще имате възможност да придобиете друг опит, да усетите въздействието от прилагането на други подходи и не на последно място да се насладите на лекотата и радостта от движението!
Yoga Fly е система от полезни и ефективни упражнения, които влияят благотворно на целия организъм, тя е достъпна и подходяща за всички възрасти. Йога хамака играе ролята на помощник, служи за опора, подпомага правилното укрепване и възстановяване на гръбначния стълб, именно благодарение на йога хамака движенията стават по-лесни и леки.
За водещия: Анна Желязкова е квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ. Създател на системата Yoga Fly, която развива активно в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения от 2013 г. Обучава за инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет- Варна от 2014 г. Води класове по Yoga Fly в Клуб „ ЗаЕдно“, училища и детски градини гр. Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Гонг мастер, Рейки мастер, холистичен и звукотерапевт, художник и творец. Провежда обучения, медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ”Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития и обучения.
Цена: 20 лв. Продължителност: 2 часа.
Участието е само с предварително записване, поради големия интерес и ограничения брой йога-хамаци. Може да запазите място на тел. 0897777012 или лично в холистичен център “Чакра”- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22.

За допълнителна информация: тел.0879530971 – Анна Желязкова, www.zaednoo.com, www.chakra.bg
Запази място за събитието тук: https://chakra.bg/form/?fbclid=IwAR3x2xjcq2brBxqByL9Eufqen9wD_4oc7VFHsDo03K3gd7Aar98xYUlN0s0

Event information

Оставете Коментар

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG