Event Detail

Хармонични вибрации- специален клас за сърдечната чакра

Каним те в защитеното пространство на холистичен център ” Чакра”, за да поработим заедно за сърдечния център, свързващ земното и духовното в човека. Ще раздвижим енергията в Анахата- ” цветето на любовта”  чрез специални енергийни упражнения, дишане, йога асани и водена медитация в хамак, съпроводена от звукотерапия с тибетски и кристални купи и други високовибрационни инструменти.
Използваме древни способи, за да съумеем да проникнем в твърдо фиксираните деструктивни модели, които ” заключват” твоето сърце за любовта.
Който и да си, с каквото и да се занимаваш, в каквото и да вярваш, ако чувстваш, че през него не тече любов, вероятно имаш нужда от професионална подкрепа, за да се освободиш от старите закостенели модели, лишаващи сърдечната ти чакра от баланс.
Белодробни смущения, болка в гърдите, стягане между лопатките, плексити, имунен дефицит, деформация в горната част на гръбнака ( точно зад гръдната кост), високо кръвно налягане, ревност, завист и омраза- всички тези податки са аларма, че ти липсва хармония и се нуждаеш от повишаване на вибрацията.
В рамките на 2 часа ще преминем през различни асани с асистенция, така че да съдействаме за максимално отваряне на гръдния кош, подобряване на дихателния капацитет и пряко въздействие върху тимусната жлеза, отговорна за имунната ти защита.
Довери ни се и още днес запази своето място за този вълшебен клас, след който ще се чувстваш лек, освободен от мъката в сърцето и обнадежден, че ЖИВОТЪТ Е КРАСИВ!
🌊Водещи: Десислава Атанасова  https://chakra.bg/trainer-list/desislava-atanasova/ и Росен Михайлов https://chakra.bg/trainer-list/rosenmihailov/ създатели на Чакра.
🌊Къде: ” Чакра”- холистичен център за йога, масажи, аюрведа, намиращ се на адрес София, ж.к. Хиподрума, ул. Юнак 22  https://chakra.bg/
🌊Кога: 8 юни / събота/ 2019 г. от 14.00 до 16.00 ч.
🌊Цена: 40 лв.
Клубни карти “Чакра”( за йога или масажи) ползват 10% отстъпка за събития, Мултиспорт ползват 5% отстъпка от събитията в Чакра
За записване резервирай място на телефона на рецепция 📞0897777012⁣⁣⁣
За повече информация кои сме ние виж сайта ни: https://chakra.bg/

Event information
 Холистичен център

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG