Event Detail

Уъркшоп ”Приложение и въздействие на тибетските купи”

Каним ви на съвместния проект на ЧАКРА и Клуб “ЗаЕдно”!

КОГА? —-> Петък, 19 април 2019 г. от 18:00 ч. до 21:00 ч.

По време на уъркшопа ще се опитате да свирите на тибетска пееща купа. Ще разберете как да си изберете качествена купа. Ще научите повече за нейното приложение в ежедневието, като средство за трансформация и лечение.
Ще получите ценни съвети и за начините на хармонично звукоизвличане от този холистичен инструмент. Ще имате възможност да усетите дълбокото им положително въздействие, както на тялото, така и на ума и душата.
Всеки който иска да се докосне до силата на този древен инструменти е добре дошъл!
За водещия: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ”Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет- Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.
Уъркшопът ще бъде асистиран от Росен Михайлов- терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на „Чакра”.
Цена на уъркшопа: 50 лв. Продължителност: 3 часа.
Участието е само с предварително записване. Може да запазите място на тел. 0897777012 или лично в холистичен център “Чакра”- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22.
За допълнителна информация: 0897777012 и 0879530971, www.zaednoo.com, www.chakra.bg

Запази място за събитието тук

 

 

Event information

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG