Event Detail

“Връзка с ангелите”- лечебен семинар с Деси Атанасова

Ангелите са около нас, дали вярваме или не, това е така.
Историите за ангели не са част само от Християнството, те са разпространени в много култури и религиозни традиции. В исляма се приема, че тяхната свещена книга, Коран, е диктувана на пророка Мохамед от архангел Гавраил. Религията на мормоните е била дадена на техния основател Джоузеф Смит от ангел, наречен Морони. Влиянието на ангелите се разпространява в много посоки, закриляйки любящо човечеството с мир, състрадание и висша мъдрост. Дори бърз поглед в Интернет в наши дни ни разкрива хиляди разкази за лични срещи с ангелски същества. Хората, споделящи своите истории, идват от всички области на живота, от разнообразни култури и религиозни традиции. Как става така, че ангелите влияят на толкова различни хора по такива удивителни начини?
Ангелите не са човешки същества, нито имат човешки облик. Ние сме склонни да им придадем човешка визия, за да можем да ги разберем. Ангелите са пратеници на Бога, те всъщност са светлинни същности, които служат всеотдайно на Вселената с любов, по начин, по който ние не винаги можем да разберем. Ситуациите, когато се явяват ангели и спасяват хора от травма или смърт са безкрайно много. Дали служат на човечеството глобално или посещават един човек, ангелите действат винаги с най- висшата Божествена и любяща енергия. Малките задачи са също толкова важни за тях, колкото и големите.
А вие вярвате ли в тях? И знаете ли, че ако не ги помолите за помощ, те може и да не се отзоват, защото нямат за цел да нарушават вашата свободна воля. Как да се свързваме с тях? Кои от тях за какво отговарят? С кои кристали можем да се свързваме с различните ангелски същности? Какви да са молитвите, които бихме могли да използваме за тази цел? Когато имаме проблем и не знаем как да постъпим- най- лесния път е да помолим ангелите да ни оказажат съдействие? Как да разбираме дадените от ангелите отговори на въпроси, чиито решения ни терзаят? Как да тълкуваме знаците, които стигат до нас? Как да разбираме символния език, с който ангелите ни говорят? Отговорите на всички тези въпроси ще получите на 15 декември ( събота) от 14.00 ч. до 16.00ч.
В труден момент от живота си водещата на семинара Деси Атанасова получава ангелски напътствия за своите бъдещи действия. Когато осъществява напътствията тя намира безболезнено решение на проблемите си, които изчезват сякаш с магическа пръчица. В такива моменти не е възможно да останеш скептичен и да не повярваш, че ангелите са действителен факт. И до днес Деси всеки ден се допитва до техните съвети и напътствия и вярва, че всеки човек може и трябва да го прави. Ангелите са важен съюзник в нейните трансформиращи енергийни практики. За да работиш с ангелите не е нужно да си медиум или да имаш някакви специални дарби, те помагат на всеки, ако той има желание да работи с тях. В тези семинарни практики Деси ще сподели своя личен опит от работата с ангелите. Ще е необходимо да носите тефтер и химикал, за да запишете важни моменти, касаещи теорията. Ще бъдат направени няколко ангелски медитации и дихателни упражнения, които да въздействат отпускащо на физическото тяло. Ще участвате в ангелски ритуал за изчистване на аурата, съчетан с кристалотерапия и аромотерапия, а на финала един от участниците ще получи спрей с етерични масла за свързване с ангелите.

Водещ: Деси Атанасова
Специалните практики за връзка с ангелите са с продължителност 2 часа.
Цена: 22 лв.
Дата: 15 декември 2018 г.- от 14.00ч. до 16.00ч.

За повече информация: https://www.facebook.com/Йога-с-Деси-886986321332189/

Запазете още сега своето място на рецепция в Чакра: 089 7777012

Event information
 ул. „Юнак“ 22, 1612 Хиподрума, София

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG