Event Detail

Репродукция, бъбреци, творчество. Енергийна практика за 2-ра чакра

Биоенергийни упражнения, дихателни техники, теоретична база, медитация, кристалолечение, ароматерапия, звуково тониране, визуални методи, мудри, крии и работа с утвърждения за СВАДХИСТХАНА чакра.
🌊Водещ: Десислава Атанасова https://chakra.bg/trainer-list/desislava-atanasova/
👉КОГА? 13 април- събота 14.00- 16.30 ч.
👉КЪДЕ? ЧАКРА– холистичен център за йога, масажи, аюрведа, намиращ се на адрес София, ж.к. Хиподрума, ул. Юнак 22 https://chakra.bg/
🌊Цена: 28.50 лв.
🔥Карти Мултиспорт ползват 10 % отстъпка от събитията в Чакра 🔥
📞За записване запазете своята постелка на телефона на рецепция 📞0897777012⁣⁣⁣

Часът е подходящ за напълно начинаещи в йога и енергийни практики.
ЧАСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, АКО МОЖЕ ДА ОТГОВОРИТЕ С „ДА“ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

– Таите ли в себе си чувства на : ВИНА, ЗАВИСТ, ЗЛОБА, СРАМ, РЕВНОСТ, НЕДОВОЛСТВО?

– Имате ли проблеми с взаимоотношенията с околните, творческото начало, силата в живота Ви? За всички тях е отговорна Сакрална чакра.

– Страхувате ли се от промяната?

– Изпитвате ли неприязън към светските събития, защото ви изпълват с безпокойство?

– Слаб ли е сексуалният ви нагон, имате ли принципни проблеми със сексуалния си живот?

– Склонни ли сте да фантазирате, вместо да се ангажирате с истинска връзка?

– Склонни ли сте да си отказвате удоволствия и радост?

– Преживели ли сте някаква травма или смут между 5 и 8-годишна възраст?

– Страдате ли от менструални проблеми, ПМС, разстройства на възпроизводствената и уринарната система( безплодие, изпускане на урина, камъни в бъбреците), неприемане на своето тяло и сексуалност, болки в гърба, загуба на апетит; сексуална дисфункция( например хиперсексуалност), сексуална извратеност, безразборен секс, комплекси, разочарование от себе си, загуба на гъвкавостта в долната част на тялото- гръбнака и колената; загуба на вкус?

В този специален час ще правим йога и енергийни практики при заболявания на репродуктивната система при двата пола: миоми, кисти, липсваща или болезнена менструация, ПМС (предменструален синдром), пролапс( пропадане) на яйчниците и простата, поликистоза, тумори на репродуктивната система, бъбречни заболявания, проблеми с пикочната система, сексуални смущения, тумори на гърдата и проблеми с лимфната система, намалено либидо (фригидност и импотентност). Ще изчистим чувството за вина, което подтиска нашия истински потенциал.

В Сакралната чакра възникват желанията, емоциите, стремежите да постигнем целите си във всички сфери на живота ни. Тя е двигател на страстите ни. Всички негативни емоции, натрупани в тази чакра я правят мръсна, мътна и влияят лошо на здравето ни. Особено много поразяват черния дроб и Панкреаса, яйчниците, както и всички жлези, влияещи на нашия метаболизъм, храносмилане и имунитет. Освен това е интересно да знаем, че 2-ра чакра е свързана с хипофизата, жлеза с вътрешна секреция, отговяряща за 6-та чакра- Аджна ( интуицията). Т.е. повлиявайки позитивно на работата на 2-ра чакра, ние подобряваме Интуицията си.

Ако правилно стимулирате 2- ра чакра (с упражненията , които ще научите в този час)- може да използвате своята сексуалност, за да изразите своята духовност!
Ще слеем възвишеността на духа с тялото, ще съединим творчеството и страстта, които са разположени във втора чакра и придават на човека неговия темперамент. Тук, както при първа чакра отново е от значение дали чакрата е балансирана, за да може парите да идват лесно при нас. Ако тя е блокирана и замърсена, пътят на парите към нас е затворен. Плодовитостта е характерна във всеки житейски аспект на хората с хармонична 2-ра чакра.
Балансираната и неблокирана Свадхистхана ни дава пълноценен сексуален живот, в добри сериозни отношения с партньора. Ние живеем творчески и страстно подхождаме и се отнасяме към живота, отнасяме се позитивно към секса и му се наслаждаваме. Хората с добре развита 2- ра чакра излъчват енергия, която кара другите да се чувстват добре, сякаш ги е обгърнала майчина ласка. Енергиите на СВАДХИСТХАНА отразяват и естествените лечителски способности на човека. Тя се влияе и от мисли за тялото ни (физически упражнения, тегло, външен вид, здраве като цяло).

ВАЖНО!!! Носете си тефтер за записване на важните теоретични моменти, както и удобно облекло за йога (за практическата част). Водещата си запазва правото на промени в програмата на специалната практика.
Практиката не е подходяща за бременни жени, заради специфичните дихателни техники.

NB!: Ще завършим нашата енергийна практика с томбола за спечелването на красивo КОЛИЕ от кристали, въздействащи върху ВТОРА чакра.

Запазете място тук

Event information

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG