Event Detail

Практически Курс “Свещените звуци на тибетските купи“

Научете повече в двудневния практически курс за тибетските пеещи купи и почувствайте въздействието от техните вълшебни звуци!
Практиките с тибетски пеещи купи са средство за трансформация, както на тялото, така и на ума и душата. Пеещите купи се използват за терапия, медитация, за постигане на дълбока релаксация и намаляване на напрежението и стреса.
 
Този ПРАКТИЧЕСКИ КУРС е за Вас, ако:
• Имате тибетска пееща купа, но не знаете как да я използвате!
• Искате да получите повече информация за възможностите на Звукотерапията с тибетски пеещи купи.
• Желаете да придобиете основни познания и практически умения в използването на тибетските пеещи купи.
• Занимавате се с терапия и търсите нови перспективи или надграждане?
• Искате да придобиете умения за водене на медитации, индивидуални и групови сеанси с тибетски пеещи купи.
 
Инструктор: Анна Желязкова е Гонг мастер, холистичен и звукотерапевт, провежда медитации, регресии, индивидуални и групови звукотерапии и курсове за обучение ”Свещените звуци на тибетските купи“, има опит с всички възрастови групи и с деца със специални образователни потребности. Рейки мастер, квалифициран Йога инструктор към НСА, Йога за деца към БФЙ, художник и творец. Създател на системата Yoga Fly, която развива в България в йога студия, училища, детски и оздравителни детски заведения. Води обучения за йога инструктори по Yoga Fly към Икономически Университет-Варна. Съавтор на книгата „Пълно ръководство по Yoga Fly“. Основател и председател на Сдружение „ЗаЕдно“. Целогодишно организира йога ваканции, детски йога лагери и многобройни събития.
Практиките ще бъдат асистирани от Росен Михайлов- терапевт по източни и лечебни масажи и звуколечение, основател на „Чакра”.
Курса ще се проведе:
събота- 20 април от 12:30ч. – 20:30ч. (8 часа)
неделя- 21 април от 09:00ч. – 17:00ч. ( 8 часа)
Цена: 350 лв.
 
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
Заплащане на депозит до 12.04.19 г., в размер на 100 лв. лично в холистичен център “Чакра”- новото култово място в центъра на София, намиращо се в ж.к. Хиподрума на ул. Юнак 22, тел: 0897777012 
Участието в курса е само с предварително записване и капариране. 
За допълнителна информация:
www.zaednoo.com, www.chakra.bg
 
На курса, преди и след него в ” ЧАКРА” може да купите тибетски пеещи купи от Непал, ръчно изработени с различни големини, както и комплекти за Звукотерапия, които включват 7 купи с различни размери съответстващи на седемте основни енергийни центъра.
Запиши се тук
Event information

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG