Event Detail

Пленяващи за Нова година с CHANEL. Бюти- ателие с Мариана Митева

Бляскави за Нова година с CHANEL.
Бюти грим ателие с корифея Мариана Митева- ТОП ГРИМЬОР НА CHANEL ЗА ЕВРОПА.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
? Случвало ли ти се е да се чувстваш безпомощна, когато трябва да отидеш на събитие и се опитваш да постигнеш перфектното лице от снимка на реклама с наличните макиажи, в които си инвестирала достатъчно средства?
? Защо жените често допускат изключително много грешки и вместо грим за повод или за ежедневие, с който трябва да „омагьосат“ околните , постигат трагикомични резултати?
? Какви са тайните на привлекателното лице и на празничния грим и въобще на грима?
? Защо откакто човечеството съществува жените си служат с макиаж, за да направят впечатление за повод и без повод?
? Kak да постигнеш оптимален ефект като визия, използвайки природните си дадености и при това с минимални разходи и БЕЗ професионална намеса?
✅Инвестирай малко средства сега в този бърз и много съдържателен 3- часов курс по грим. Поварвай ни- те ще ти се върнат многократно!
️ ?Удари всички изброени по- горе точки в десятката!
Получи най- добрите знания и умения от най- добрия професионалист- ТОП ГРИМЬОРА НА CHANEL за Европа- Мариана Митева, която отново е в родината си закратко и отделя ценно време от натоварения си празничен график, за да гостува в „Chakra“ с този уникален по рода си ивент!
✅ДЕТАЙЛИ- Каним те:
~ на коледни курбийки и топъл качествен чай в уютната мека атмосфера в холистичен център Chakra, намиращ се на ул. „Юнак“ 22 в кв. Хиподрума;
~ в екип от отбрани професионалисти и гости;
~ ще използваме висок клас козметика CHANEL, LANCOME, DIOR;
~ вярваме в това, което правим и те уверяваме, че можеш да ни се довериш.
?Гримът не е просто лустро, нанесено на лицето за някакъв повод. Искаш хубостта да се излъчва от теб като светлина, която се пренася и попива във всички, с които общуваш, в моментите от ежедневието, които имат нужда да бъдат оцветени от твоето нежно присъствие. Особено валидно това правило е за специалните дни около празниците Коледа и Нова година.
Вероятно ти си жена, която знае, че това да си специална не се постига просто с грим, купен откъдето и да е.
Иска се нещо повече и то е комплекс от ПРОФЕСИОНАЛНИ техники, използвани от гримьорите на световно ниво!
✅В рамките на 3 часа и половина акцент в „ЧАКРА“- новото топ място на София за красота, баланс и здраве, ще поставим върху ЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА НАЙ- ДОБРА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА.
✅Как да я опазим от температурните инверсии и да сме красиви независимо от съботиращите фактори?
✅Ще научим кои са незаменимите продукти, които трябва да присъстват в зимните ни бюти куфарчета.
✅Тази информация идва право от Меката на красотата- модните подиуми на висшата мода в световните столици. Носи я корифеят на макиажа- жизнерадостната и чаровна Мариана.
✅Подготви си тефтер на красотата, в който да впишеш формулите, служещи разкрасяващо на всяка жена безотказно!
✅Ще поговорим за много елементи от женската красота и баланс.
✅Научи дихателна техника и трикове за красота и младост, които при често изпълнение ще ти помогнат да постигнеш много повече, отколкото мислиш, че е възможно.
✅Не пропускай това събитие, защото е единствено по рода си, рядко се организира и ще е много полезно и водено от нас:
? Мариана Митева:
„ Живея от 17 години в Париж, където съм професионален гримьор- консултант за френски козметични компании като CHANEL, DIOR и LANCOME.
Обучавам гримьори, работещи професионално по световните подиуми за висша мода. Преподавам в няколко частни училища и участвам в процеса на създаване на модни ревюта, фотосесии и рекламни кампани. Приемам и култивирам себе си като космополитна личност. Имам късмета да мога да изграждам множествена гледна точка за света, хората и нещата, която е съчетание от българското ми наследство и от френската действителност и начин на мислене, които са моя реалност от дългите години живот там. Всичко това се допълва от многобройните пътувания по света. Обичам да пътувам и опознавам света и хората и за щастие и работата ми ме отвежда до изключителни места и личности. Всичко това ме зарежда и мотивира неимоверно в личностното ми израстване, в търсенето на нови хоризонти и споделянето им с любими хора.“
? Десислава Атанасова:
„ Представям се като йога- инструктор, енергиен терапевт и коуч. Обичам хората. Обичам радостта от живота и вярвам, че той независимо от всичко е красив. Постигам моето щастие и вдъхновение по много начини- усмивка, вяра, йога, творчество и изкуство, спорт, медитация, любов. Не обичам да се ограничавам, защото в този свят има толкова много блага и толкова лесни начини да постигнем целите си, особено, ако сме с благородни пориви в сърцето.
Вярвам в доброто у хората и обичам да съм полезна за другите и да споделям наученото от мен, което ефективно работи.
Радвам се да споделям моите лични открития за женската красота и здраве, които всекидневно трябва да се градят. Обичам да давам и да получавам ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ И ХАРМОНИЯ. МОЕТО НАЙ- ГОЛЯМО ВДЪХНОВЕНИЕ Е ДА ВИЖДАМ КРАСИВОТО, ДА ВИЖДАМ ПРЕКРАСНОТО В ДУШАТА НА ХОРАТА И ДА ИМ ПОМАГАМ И ТЕ САМИТЕ ДА ГО ВИДЯТ И ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ Е ТАКА!!!! Убедена съм, че балансът между тялото и духа е онзи ключ, който носи успех на всички нас като еволюиращи личности.“
✔️  За въпроси: 0899 774058- Деси Атанасова
✔️  Задължително предварително записване на телефона на рецепция на център „Chakra“:
089 7777012
Meстата са ограничена бройка.
✔️ Цена: 150 лв.
✔️ Повече за работата на талантливата Мариана вижте в Инстаграм: https://www.instagram.com/invites/contact/?utm_medium=user_system_sheet&utm_campaign=default.ig_ci_landing_site_0621.control&utm_source=ig_contact_invite&utm_content=1dwec6v
Event information

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG