Event Detail

Обучителен курс- Тълкуване на картите на Мадам Ленорман

Не пропускайте шанса да станете част от единствения на българския пазар курс за тълкуване на картите на Мадам Ленорман. Вадейки на повърхността информацията от подсъзнанието ви, тези карти ще ви помогнат да вземете живота си в собствените си ръце, ръководейки се от информирани избори, да премахнете страховете си и бариерите от неизвестното, да разберете кои сте всъщност и какви са вашите истински желания и цели. �
Професионалист с дългогодишна практика ще ни запознае с похватите на тълкуване на картите, които не са описани в книгите и които всеки майстор – гадател крие за себе си.
Понякога в живота ни идват моменти, когато сме изпълнени със съмнения и несигурност, и тогава ни се иска да намерим някакъв източник на вдъхновение и надежда – какво ли ще ми поднесе бъдещето, как ще се развият нещата в работа, как ще съм със здравето, какво ще се случи с връзката или с близките ми? Всяко следствие си има дълбока причина, а картите на Мадам Ленорман разкриват дълбоките причини за случващото се в нашия живот. Те имат дълбока аналитична стойност, освен предсказателната такава, и ни помагат да развием интуитивните си способности, да отработим на съзнателно ниво собствените си мисли и чувства, да постигнем едно ново и по- ясно разбиране на това, което се случва в нас и около нас. Не пропускайте възможността да се научите сами да анализирате значението на картите, превръщайки вътрешния и външния си свят в уютно място, отговарящо на вашите мечти и съкровени желания! Не изпускайте възможността, запишете се на единствения у нас курс по тълкуване на картите на мадам Ленорман, който ще се проведе на 30.06.2019 г. точно сега.

В А Ж Н О !!! Броят на хората е строго регламентиран до 7-9 човека, за да може да се работи с всеки индивидуално.��             Освен обучение, това ще бъде и лична консултация за всеки от участниците!

🌊Водещ: Венцислав Петков.
Венци е на 38 години, от град София. Юрист по образование, с дългогодишна кариера в сферата на правото, европейските проекти и журналистиката. След дълги години изследване на знаците на съдбата, които Вселената ни изпраща чрез картите Таро и Ленорман, той решава да следва пътя на своето призвание и да сподели натрупаните от него знания с другите хора. Така, Венци започва да се занимава с подпомагане на хората в трудни моменти в житейския им път чрез различни консултации. Има своя индивидуална практика, а също така организира курсове и индивидуално обучение по тълкуване на карти Таро и Ленорман. Занимава се с нумерология и извършва радиестезични изследвания на хора – за енергийна защита, състояние на чакри, съвместимост и др., животни и недвижими имоти – за наличие на геопатогенни фактори, излъчвания и негативни енергии. Интересува се и специализира в областта на енергийната защита и начините, по които можем да се защитим от енергийни и екстрасензорни атаки – директни и от разстояние.
🌊Къде: “ Чакра“- холистичен център за йога, масажи, аюрведа, намиращ се на адрес София, ж.к. Хиподрума, ул. Юнак 22  https://chakra.bg/
🌊Кога: 30 юни / неделя/ 2019 г., 8 часа- от 10.00 до 18.00ч.
🌊Цена на курса – 168 лв. с включени карти. Който има тесте карти на Мадам Ленорман, моля да се свърже с организаторите. В цената са включени учебни материали и чай за участниците.
🔥Клубни карти “ Чакра“( за йога или масажи) ползват 10% отстъпка за събития, Мултиспорт ползват 5 % отстъпка от събитията в Чакра  🔥
За записване резервирай място на телефона на рецепция 📞0897777012⁣⁣⁣
За повече информация кои сме ние виж сайта ни: https://chakra.bg/

Event information

Оставете Коментар

Възползвай се от новите горещи предложения на йога практики в холистичен център "Чакра"!Разгледай цените
bg_BG
en_US bg_BG