ЙОГАЛАТЕС

Йогалатес е съвременна смела комбинация от НАЙ- ДОБРОТО от йога и от пилатес, с която възстановяваме баланса в тялото (както физическото, така и емоционалното и менталното тяло). Въздействаме позитивно на мускули, стави и сухожилия, успокояваме нервната система (силно антистрес- действие), ефект върху всички органи и системи по един мек и плавен начин, така че да възвърнем хармонията и да придобием цялостно здраве. ЙОГАЛАТЕС работи за по- добър имунитет, ускорява метаболизма и акцентира върху всички части на тялото, както и върху всички ендокринни жлези. Тази прекрасна практика е едно от най- приятните решения за освобождаване на стреса, болестите и лошото настроение. След часа ще се чувствате освежени и спокойни, ще придобиете усещането за благополучие и хармония в живота си. Часовете включват още: работа с мудри, звуци, етерични масла, дихателни техники, позитивни утвърждения и други подходи за холистична терапия. Специалните класове ЙОГАЛАТЕС ПО ЧАКРИТЕ са тематична компилация от специално разработени класове „Енергийни практики по чакрите“ с упражнения от йога, карате, пилатес и медитативни сесии.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
19.11.2018 12:00 13:00 ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА, ЖЕНИ СИМЕОНОВА
20.11.2018 18:30 19:30 ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА
19.11.2018 12:30 16:25 ЖЕНИ СИМЕОНОВА
19.11.2018 0:00 14:20 ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА
19.11.2018
12:00 - 13:00 - with ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА, ЖЕНИ СИМЕОНОВА - at
20.11.2018
18:30 - 19:30 - with ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА - at
19.11.2018
12:30 - 16:25 - with ЖЕНИ СИМЕОНОВА - at
19.11.2018
0:00 - 14:20 - with ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА - at

Любовта към живота, неговата цветност, хората, служенето, добротата в сърцето и YOGA са онези двигатели, които вдъхновяват Деси да дава колкото може повече, за да бъде полезна за околните. Наследник на лекари, знахари и учители, нейните таланти тя трансформира в житейски път, защото е убедена, че смисълът е в това да даваме, онова, за което сме родени и да се учим да получаваме, за да постигаме главната цел- ХАРМОНИЯ. Йога- практиките и семинарите й са изпълнени с веселие, усмивка, чувство, висока доза енциклопедично съдържание и практични решения, които веднага бихте могли да внедрите в ежедневието си за постигане на ЦЯЛОСТНА ПРОМЯНА. Светлината, която блика от Деси е убедила стотици хора, че е важно всеки да почувства своя учител и вдъхновител, който да го мотивира и да го върне към центъра на силата му. В работата на Десислава са преплетени многостранни подходи за лечение на човека- холистични терапии с ароматни масла, билколечение, квантова физика, звук, йога, изкуство, кристалотерапия, молитви, медитация, афирмации, дихателни техники, мудри, древни методи за изцеление. Обхванати са всички аспекти на личността- както физическото тяло, така и фините тела. НЕПОКОЛЕБИМАТА ВЯРА И ПОЗИТИВИЗЪМ, които Деси носи в себе си, неусетно се пропиват дори и от най- скептичните хора, загубили здравето си или разколебани в различни житейски аспекти. Най- силното вдъхновение за Десислава са резултатите на нейните ученици, както и самият Бог, в който тя не се отказва да вярва дори и в най- предизвикателните моменти от живота си. Майка на две деца, творец, учител, вдъхновител, енергиен терапевт и своеобразен пътепоказател, Деси е от онези хора, които по мек и нежен начин успяват да оставят ярка следа в мисълта ти задълго. За много от нейните последователи тя е земен ангел, фея или направо вълшебница, както и извор на знание, който с топлина и особена харизма споделя своите способности и полезни съвети. Десислава Атанасова вярва, че човек е роден да бъде щастлив и че има различни инструментите за постигането на това. „Битието ни зависи от мислите ни, те са вибрация и ние трябва ежедневно ОСЪЗНАТО да се трудим не само над тялото, но и над духа. Защото всеки човек има своята мисия и с всеки живот надграждаме себе си като част от Всеобщото поле. Наша е отговорността да се поддържаме в БАЛАНС- СИЛНИ, ЧИСТИ, СЪСТРАДАТЕЛНИ И ДОБРИ. Критичността е за недоразвитите хора, най- добрият приемер за околните СИ ТИ САМИЯТ! “

След 5- годишна лична практика като ученик, Жени придобива смелостта да мине от другата страна на процеса в залата и вече е инструктор по йога и пилатес. За нея йога е защитено място, където можем да останем с чувствата си и да се погрижим за себе си, обръщайки внимание единствено на онова, което се случва вътре в нас. Благодарение на майка си, която е дългогодишен преподавател по спортни занимания, красивата брюнетка започнала да практикува и пилатес. Това е система от упражнения, които щадят тялото и в същото време изграждат силна мускулатура. В „Чакра“ Жени преподава Пилатес. Нейното вдъхновение са ползите, които практиките предоставят на човек. Основният принцип, който тя следва е проява на внимателно отношение към самите нас. Целта на заниманията е да направим телата си по-силни, здрави, да успокоим съзнанието си и да повдигнем настроението. Практиките по Пилатес с Жени са абсолютно подходящи за начинаещи.