Антицелулитен Моделиращ Масаж

Антицелулитният моделиращ масаж е масаж, който се прилага на цялото тяло, и подобно на ароматерапевтичния, също се извършва със специално предназначена смес от етерични и базови масла. Този масаж е лек, нетравмиращ, действа релаксиращо и отпускащо, за разлика от класическия антицелулитен масаж. С него се постигат следните ползи:
  • Активира се лимфния поток, за да могат шлаката и отпадните вещества, както и излишното натрупване на вода и мазнини, по-бързо да се освободят и изведат от организма;
  • Ускорява се клетъчната обмяна на веществата, в това число и образуването на опорната субстанция на колагена, което дава възможност да укрепне съединителната тъкан;
  • Активира се обмяната на веществата – набъбналите мастни клетки на целулитната тъкан по-скоро да се свият;
  • Стимулира се кръвообращението – добре снабдените с кръв тъкани се хранят по-добре.
  • В резултат се постига чувствително подобрение на състоянието на кожата, видимо намаляване и изчезване на целулита, стягане и намаляване на обиколката на бедрата и ханша.

Масажът се извършва със специално приготвена масажна смес от висок клас етерични и базови масла, предназначени за професионална употреба. Обхваща цялото тяло, а не само „проблемните“ зони.

 

Оставете Коментар