Антицелулитен масаж с вендузи

Как да бъдeш красива?! Антицелулитни решения сега!

Целулит, „портокалова кожа“, „клетки мутанти“ или вечната борба на дамите „Женската решителност пронизва и камък“ /японска мъдрост/. Всяка една себеуважаваща се жена има страхове и притеснения, свързани с коварния целулит. За целулита се знае, че не е просто естетичен проблем, той е заболяване, което засяга съединителната тъкан, лимфната система и кожата. Основната причина за него е хормонален дисбаланс, съчетан с неподходящ начин на живот и хранене. Не се ли полагат системно грижи, проблемът се задълбочава и придобива все по-траен характер в бъдеще. Борбата с „портокаловата“ кожа е трудна, тежка, постоянна, вечна. Ако през зимата целулитът може да се прикрие под дрехите, напролет, когато всички искат да усетят полъха на вятъра в косите си и да сложат летни къси дрехи, започват големите притеснения за това как изглеждаме, дали е наред здравето ни, тревожим се как ни възприема любимият, замисляме се за плажа. Много от жените се чувстват безсилни, като че ли са попаднали в омагьосания кръг на умора, глад, наднормено тегло и обезкуражаваща визия в огледалото – ЦЕЛУЛИТ! Момичета, нима ще се предадете в тази битка без да се сражавате?! Най-лесно е да се откажете, но представете си, че решението на проблемите с целулита е възможно и то в кратки срокове. ВИЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАТЕ!!! Усмихете се и действайте! Да бъдеш красива не е въпрос на даденост, това е решение, вдъхновено и подплътено от определени мерки.

КАК, по КАКЪВ НАЧИН и ЗА КОЛКО ВРЕМЕ? ЕТО НАШИТЕ ГОТОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС:

Можем да се борим ЗАЕДНО. Ще направим най-доброто, на което сме способни, за да бъдат всички, които се подложат на правилните процедури, елегантни – такива, каквито би трябвало да са.

Държим да споделим нашата гледна точка с онези от вас, които възприемат антицелулитните масажи за БОЛЕЗНЕНИ, последвани от синини и неприятни усещания. Нашият подход ИЗКЛЮЧВА всякакви насилствени и травматични похвати. Антицелулитно не е равносилно на МЪЧИТЕЛНО!

ПРОГРАМАТА, която разработихме, включва специален ХОЛИСТИЧЕН ПОДХОД. Когато дойдеш при нас, нашите терапевти ще се запознаят с начина ти на живот, режим на работа, доколко стресова е тя, как се храниш и дали си склонна към промени в стереотипите си. На тази база ще могат професионално да изготвят най-подходящия комплекс и той ще бъде индивидуален – спрямо твоите лични характеристики. Със сигурност те ще свършат тяхната работа, но и ти ще трябва да се захванеш сериозно с промяна на някои вредни навици, като например да се движиш достатъчно. Ако не включим НЕЩО НОВО И НЕ ИЗХВЪРЛИМ НЕЩО СТАРО, ПРОМЯНАТА В НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАМЕ, НЕ Е ВЪЗМОЖНА ИЛИ АКО Е ВЪЗМОЖНА, НЯМА ДА Е СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ! „Красивите жени нямат възраст“ е любима наша мъдрост, дошла от Япония! Наистина е така. Също смятаме, че е възможно всяка жена да изглежда приятно и привлекателно, но това рядко е природна даденост. Трябва да се поработи върху това.

Три са основните стъпки, за да постигнем заедно добри резултати: 1. Правилна масажна терапия. 2. Правилна диета. 3. Правилни движения. Най-известният, бърз и ефективен метод за борба с целулита е мануалният антицелулитен масаж (т.е. този, който се прави с ръце, а не с уреди). Поради много лични убеждения и опит, ние в ЧАКРА използваме различни мануални техники, което не следва съвременните тенденции за използването на уреди и различни приспособления. Убедили сме се, че по този начин постигаме по-бърз, устойчив и естествен ефект.

Предимствата на нашите процедури са: по-добро кръвоснабдяване на тъканите; обмяна на естествена енергия; по-добро загряване и подготвяне на самите клетки за освобождаване на задържалите се в тях токсини, мазнини и вода; въздействие на дълбоко професионално ниво – доста често, в зависимост от степента на образуване на „мутирали клетки“ в кожата, използването на техники като вендузи и лимфен дренаж, е много по-удачен избор от съвременните сложни уреди, така нашумели в последните десетилетия.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НУЖНИ?

След първото посещение се определя степента на целулитни образувания и се преценява броя на процедурите. Ако клиентката е на по-млада възраст, с добра обмяна на веществата, тежи 50- 60 кг., препоръчителни са между 8 и 12 масажа за постигането на един добър и дълготраен ефект. И не збравяйте, момичета: „Жената може и през скала да премине, стига да поиска.“ /японска мъдрост/

Нашите антицелулитни масажи обхващат цялото тяло, а не само проблемните зони, като по този начин се ангажира цялото тяло с процеса по изчистване, освобождаване и детоксикация на натрупаните излишни вещества. По този начин ефектът е цялостен и дългостраен.

Има 2 коментара за този пост

 1. Люси
  20 часа ago

  Здравейте, какви са цените на пакетите за антицелулитен масаж? През колко дни е добре да се правят процедурите? Благодаря предварително.

  Reply
  1. admin Автор
   16 часа ago

   Привет! Тук може да видите много от масажите, чиито цени в момента са много добри.https://chakra.bg/bg_bg/pricing-2/
   Пакетите антицелулитни процедури сега са с летни цени: 4 процедури- 272 лв., 8 проц.- 304 лв., 10 проц.- 380 лв., 12 проц.- 444 лв.

   Reply

Оставете Коментар