Антицелулитен масаж

Как да бъдeш красива?! Антицелулитни решения сега!

Целулит, “портокалова кожа”, “клетки мутанти” или вечната борба на дамите „Женската решителност пронизва и камък.“ /японска мъдрост/ Всяка една себеуважаваща се жена има страхове и притеснения, свързани с коварния целулит. За целулита се знае, че не е просто естетичен проблем, той е сериозно заболяване, което засяга съединителната тъкан, лимфната система и кожата. Основната причина за него е липсата на тестостерон при жените. Тъжно но факт. Би трябвало всяка дама, още от ранна момичешка възраст да знае, че има сериозни предпоставки за образуването на целулит и че реално това е нарушение в метаболитните процеси, т.е. смущение в работата на жлезите с вътрешна секреция. В крайна сметка, не се ли полагат системно грижи, проблемите ще се задълбочават и ще придобиват все по- траен характер в бъдеще. Борбата с „портокаловата” кожа е трудна, тежка, постоянна, вечна. Ако през зимата целулитът може да се прикрие под дрехите, сега напролет, когато всички искат да усетят полъха на вятъра в косите си и да сложат летни къси дрехи, започват големите притеснения за това как изглеждаме, дали е наред здравето ни, тревожим се как ни възприема любимият, замисляме се за плажа. Много от жените се чувстват безсилни, като че ли са попаднали в омагьосания кръг на умора, глад, наднормено тегло и обезкуражаваща визия в огледалото- ЦЕЛУЛИТ! Момичета, нима ще се предадете в тази битка без да се сражавате?! Най- лесно е да се откажете, но представете си, че решението на проблемите с целулита е възможно и то в кратки срокове. ВИЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАТЕ!!! Усмихете се и действайте! Да бъдеш красива не е въпрос на даденост, това е решение, вдъхновено и подплътено от определени мерки.

КАК, по КАКЪВ НАЧИН и ЗА КОЛКО ВРЕМЕ? ЕТО НАШИТЕ ГОТОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС:

Можем да се борим ЗАЕДНО. Ще направим най-доброто, на което сме способни, за да бъдат всички, които се подложат на правилните процедури, елегантни- такива каквито би трябвало да са.

Държим да споделим нашата гледна точка, с онези от Вас, които възприемат антицелулитните масажи за БОЛЕЗНЕНИ, последвани от синини и неприятни усещания. Нашият подход ИЗКЛЮЧВА всякакви насилствени и травматични похвати. Антицелулитно не е равносилно на МЪЧИТЕЛНО!

ПРОГРАМАТА, която разработихме включва специален ХОЛИСТИЧЕН ПОДХОД. Когато дойдете при нас, нашите терапевти ще се запознаят с начина Ви на живот, режим на работа, доколко е стресова тя, как се храните и дали сте склонни към промени в стереотипите Ви. На тази база ще могат професионално да изготвят най- подходящия комплекс и той ще бъде индивидуален- спрямо вашите лични характеристики. Със сигурност те ще свършат тяхната работа, но и Вие ще трябва да се захванете сериозно с промяна на някои вредни навици, като например да се движите достатъчно. Ако не включим НЕЩО НОВО И НЕ ИЗХВЪРЛИМ НЕЩО СТАРО, ПРОМЯНАТА В НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАМЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНА ИЛИ АКО Е ВЪЗМОЖНА, НЯМА ДА Е СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ! „Красивите жени нямат възраст“ е любима наша мъдрост, дошла от Япония! Наистина е така. Също смятаме, че е възможно всяка жена да изглежда приятно и привлекателно, но това рядко е природна даденост. Трябва да се поработи върху това.

Три са основните стъпки за да постигнем заедно добри резултати: 1. Правилна масажна терапия. 2. Правилна диета. 3. Правилни движения. Най – известният, бърз и ефективен метод за борба с целулита е мануалният антицелулитен масаж ( т.е. този, който се прави с ръце, а не с машини). Поради много лични убеждения и опит, ние в ЧАКРА използваме различни мануални техники, което противоречи на съвременните възприятия, използващи уреди и различни приспособления. По този начин постигаме по-бърз, устойчив и естествен ефект.

Предимствата при нашите процедури са: по-добро кръвоснабдяване на тъканите; обмяна на естествена енергия; по-добро загряване и подготвяне на самите клетки за освобождаване на задържалите се в тях токсини, мазнини и вода; въздействие на дълбоко професионално ниво- доста често, в зависимост от степента на образуване на „мутирали клетки” в кожата, използването на източни техники – вендузи и лимфен дренаж е много по- удачен избор от съвременните сложни уреди, така нашумяли в последните десетилетия.

КОЛКО ПРОЦЕДУРИ СА НУЖНИ?

След първото посещение се определя степента на целулитни образувания и се преценява според типа на кожата броя на процедурите. Ако пациентът е на по- млада възраст, с добра обмяна на веществата, тежи 50- 60 кг., то са препоръчителни 8- 12 масажа за постигането на един добър и дълготраен ефект. И не збравяйте, момичета: „Жената може и през скала да премине, стига да поиска.“ /японска мъдрост/

ЦЕНИ:

  • цялостен ( включва всички засеганати зони- крака, корем, ръце, гръб- долна част) – 75 лв.; (времетраене- 45- 60 мин.)
  • частичен – 35 лв.( например само бедра или корем); (времетраене – 25- 35 мин.)
  • За курс 8- 12 процедури – отстъпка -20% , продължителност: 1- ва седмица- 2 пъти, следващите седмици по 3 пъти седмично.

Контакт: 0895 613555

Оставете Коментар