AНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА В 4 СТЪПКИ.

Специфичният гарантиран успех  от тази програма се дължи на прехода от топло към студено в комбинация със професионални масажни методики.

” С годините положих огромен труд в  различните ми подходи за борба със нежелания целулит при дамите. Изпробвах различни техники и следях резултатите при различните видове кожа и целулит. Тествах различни методики от масажни похвати и използвах  различни козметични продукти. Накрая с опита ми и професионални знания, комбинирах уменията си със най-подходящите  и ефективни козметични продукти  за борба с целулита – Dr.BABOR / Номер 1 в Германия/и съм изключително доволен от резултатите, както и пациентите подложили се на антицелулитните процедури”…. терапевт Росен Михайлов.

Виж кой е Росен Михайлов тук…

Процедура

  1. Пилинг .

Процедура с която  подготвяме  целулитните зони. По този начин премахваме повърхностно разположените мъртви клетки и стимулираме циркулацията в кожата на ниво дерма и хиподерма

  1. Освежаване .

Постигаме желания резултат нанасяйки специален тоник на проблемните места. Освежаваме и успокояваме кожата и я оставяме деликатно ароматизирана.

  1. Загряване .

Нанасяме обилно загряващ  специален лосион за да стимулираме циркулацията . По този начин увеличаваме метаболизма. Обработваме със специални похвати кожната гънка.

  1. Охлаждане.

Завършваме финалната процедура. Прилагаме масажни движения за лимфен дренаж използвайки специален охлаждащ лосион. Добре разграничаваме мастните клетки и по този начин освобождаваме излишните мазнини и вода. Стягаме кожата с охладителния ефект.

Време: 60 мин. 

Цена: 60 лв.

Терапевт : Росен Михайлов 

Какви са постигнатите резултати с  продуктите на BABOR.

✅ Интензивно оформят и атакуват засегантите  зони и  намаляват появата на целулитни образувания.

✅Притежават устойчив ефект.

✅Стягат и изглаждат кожата.

✅Силните и едновременно  деликатни процедури  включват загряващи  и охлаждащи етапи , което гарантира здравина, еластичност  и гладка кожа.

✅Благодарение на немските иноватични методи  на иновативия триизмерен активен комплекс 3D от hexapeptide-39, кофеин и форсколин, тези два антицелулитни прекрасни продукта в серията DOCTOR BABOR BODY CELLULAR имат дълбок и многопластов ефект. Hexapeptide-39 инхибира клетъчното съзряване на мазнини и заедно с кофеина пречи на мастните натрупвания в кожната тъкан. От друга страна  кофеинът мултиплицира  разграждането на мазнините. В следствие на това,свободните мастни киселини се изхвърлят  от тялото, благодарение на форсколина. Тази активна съставка подпомага разширяването на  лимфните съдове, така че целулитът вече няма никакъв шанс.

Съвети от терапевта

Няколко са основните и важни подхода за да имате бързи,устойчиви и видими ефекта в борба с целулита :

✅Намерете вашият квалифициран и професионален терапевт и му се доверете, като спазвате неговите препоръки. Не следете всякаква информация и особено в медийните пространства. Не забравяйте ,че там има много информация, НО също така и дезинформация.

✅Спазвайте стриктно определената индивидуална за вас програма с брой на процедурите. Посещавайте ги редовно в посочените дни и часове.

✅Правилна диета. Не консумирайте вредни храни и увеличете приема на вода по време на антицелулитната програма.

✅Движения и спорт. Бъдете активни по време на процедурите. По този начин ще ускорите постиженията. Допитайте се до вашият терапевт.

✅Козметични продукти. Използвайте редовно и  правилно вашите качествени козметични продукти след консултация с вашият терапевт.

✅Не се опитвайте сама да обработвате вкъщи засегнатите с целулит зони с цел по-бързо да постигнете положителни резултати, без да се консултирате предварително. Може да получите травми.

Категорично отговорът е ДА. Програмата, която разработихме, включва специален ХОЛИСТИЧЕН и ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД. Когато дойдеш при нас, нашите терапевти ще се запознаят с начина ти на живот, режим на работа, доколко стресова е тя, как се храниш и дали си склонна към промени в стереотипите си.  На тази база ще могат професионално да изготвят най-подходящия комплекс, който може да включва съвети за  диета, допълнителни движения или спорт, хранителни добавки, промяна на някои вредни навици, използване вкъщи на сапътващи козметични продукти и т.н. Подходът е съобразен  спрямо твоите лични характеристики. Със сигурност терапевта ще свърши професионално своята  работа, но и ти ще трябва да се захванеш сериозно с промяна на някои вредни навици и резултатите ще са видими. Ако не включим НЕЩО НОВО И НЕ ИЗХВЪРЛИМ НЕЩО СТАРО, ПРОМЯНАТА В НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАМЕ, НЕ Е ВЪЗМОЖНА ИЛИ АКО Е ВЪЗМОЖНА, НЯМА ДА Е СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ! „Красивите жени нямат възраст“ е любима наша мъдрост, дошла от Япония! Наистина е така. Също смятаме, че е възможно всяка жена да изглежда приятно и привлекателно, но това рядко е природна даденост. Трябва да се поработи върху това.

Чакра е холистичен център за здраве и красота, но и за доверие. По този начин споделят мнението си за нас нашите клиенти , които са доволни от услугите ни. Предимствата на нашите процедури са: по-добро кръвоснабдяване на тъканите; обмяна на естествена енергия; по-добро загряване и охлаждане, които  подготвят  самите клетки за освобождаване на задържалите се в тях мазнини,вода и токсини; въздействие на дълбоко професионално ниво – доста често, в зависимост от степента на образуване на „мутирали клетки“ в кожата, използването на техники като вендузи и лимфен дренаж, е много по-удачен избор от съвременните сложни уреди, така нашумели в последните десетилетия.

След първото посещение се определя степента на целулитни образувания и се преценява броя на процедурите. Ако клиентката е на по-млада възраст, с добра обмяна на веществата, тежи 50- 60 кг., препоръчителни са между 8 и 12 масажа за постигането на един добър и дълготраен ефект. И не збравяйте, момичета: „Жената може и през скала да премине, стига да поиска.“ /японска мъдрост/

Най-известният, бърз и ефективен метод за борба с целулита е мануалният антицелулитен масаж (т.е. този, който се прави с ръце, а не с уреди). Поради много лични убеждения и опит, ние в ЧАКРА използваме различни мануални техники, което не следва съвременните тенденции за използването на уреди и различни приспособления. Убедили сме се, че по този начин постигаме по-бърз, устойчив и естествен ефект.

Нашите антицелулитни масажи обхващат всички засегнати зони по цялото тяло, а не само някои проблемни зони, като по този начин се ангажира цялото тяло с процеса по изчистване, освобождаване и детоксикация на натрупаните излишни вещества. По този начин ефектът е цялостен и дълготраен.

Държим да споделим нашата гледна точка с онези от вас, които възприемат антицелулитните масажи за БОЛЕЗНЕНИ, последвани от синини и неприятни усещания. Нашият подход ИЗКЛЮЧВА всякакви насилствени и травматични похвати. Антицелулитно не е равносилно на МЪЧИТЕЛНО!

Други популярни масажи и терапии

Оставете Коментар