Рейки

  • Рейки зарежда човешката аура с позитивна, чиста, фина енергия и по този начин балансира човек, който на най-ниско, физическо ниво, изпитва негативно заредени мисли и емоции.

 

  • Кристалите могат да бъдат използвани за възстановяване на аурата и имат влияние на физическото, емоционалното, менталното и духовното тяло. Поради тази причина са широко разпространени при масажите, козметиката и респективно при  Рейки терапиите.Те имат силата да ни помогнат да се справим с емоционален дисбаланс, депресивни състояния и ни дават добро настроение.

 

  • Рейки с кристали– е едно уникално съчетание, защото представлява комбинация на космическа и земна енергия, която въздейства изключително силно върху човешкия организъм. Приятно, по естествен начин, без лекарства и манипулации се постига невероятен ефект. Очистителния процес и регулирането на енергиите са ускорени, а резултатите от това са подобрено здравословно състояние, повишено самочувствие и възродена жизнена сила.

 

  • Ангел Рейки с кристали -Създава баланс на енергиите в Чакрите и Аурата, което е особено важно както за физическото, емоционалното, менталното и духовното тялол така и за благополучието. Увеличаването на енергийния потенциал и баланс в чакрите и аурата спомага за освобождаването от стрес и кодировки /подсъзнателни записи или енергийни структури в аурата.

 

  • Каруна Рейки с кристали – помага да се справим с проблемите ни на кармично ниво, при травми от минали животи и детството, подсъзнателни модели на поведение, които ни пречат в живота, освобождава ни от нашите негативни навици, учи ни да бъдем по-състрадателни към себе си и към другите, засилва интуицията ни, развива таланти и помага за по-дълбочинно осъзнаване на реалността.

Времетраене: 60 мин

Цена: 80 лв

Оставете Коментар