Статия за „Божествен крем ЧАКРА“ в СПИСАНИЕ 8 

/ ноември 2018/

Само с едно мехлемче можем да се сбогуваме с десетки здравословни проблеми

Какво съдържа:

• Масло от kокос
• Масло от ший
• Зехтин
• Масло от сладък бадем • Пчелен мед

• Прополис
• Пчелен восък
• Витамин Е
• Органично розово масло • Масло от здравец
• Масло от хвойна
• Масло от кедър
• Масло от лавандула
• Масло от невен
• Масло от иланг-иланг

 

Адрес на йога център „Чакра“:
София, кв. „Хиподрума“, ул. „Юнак“ 22
FB, Instagram: @chakrayoga.bg; www.chakra.bg 

Някои хора при всяко пътуване – било за Коледа или за почивка, винаги понасят със себе си ог- ромна торба с медикаменти и санитарни принадлежности – за всеки случай. Дори и да не сте от тях, ако решите да вземете все пак нещо полезно, „за всеки случай“, поне едно нещо, смело може да заложите на „Божествен крем Чакра“. Опитът показа, че той е ефективно защитно средство срещу много непредвидими неприятности: като се почне от напукани от вятъра устни, одрани от котка ръце и се стигне до болки в ставите, всевъзможни кожни проблеми и други. Тайната на универсалното въздействие на кремчето се дължи на една дузина качествени етерични масла и други полезни съставки, мъдро подбрани и правилно комбинирани, за да имат синергичен ефект (Виж карето горе).
Мехлемчето не съдържа никакви консерванти, оцветители или каквито и да било химикали.  Божественият крем се появява като първи продукт на холистичен център за здраве и красота „Чакра“. Той е плод на дълги търсения на Десислава Атанасова – познат йога преподавател и терапевта Росен Михайлов, практикуващ източни лечебни масажи (можете да ги потърсите в новия просторен център „Чакра“ в сърцето на столицата). Като майка на две деца и инструктор Деси непрекъснато трябва да се справя с различни здравословни проблеми. Приносът на Росен, който познава добре най-големия орган в човешкото тяло – кожата, допълва разработката и широкото приложение на крема. И двамата имат холистични разбирания за здравето, затова предпочитат да използват лечебната сила на природата. Започват да проучват и комбинират стари рецепти, включително от Петър Дънов, с последни научни разработки. Така се ражда „Божествен крем Чакра“. Първите стотина опаковки “Chakra” подарява на приятели и клиенти, за да се уверят в качествата на „ Божествения крем“. Остават изумени от резултатите, които надхвърлят очакванията им. Дори лекари, дерматолози, козметици, на които са дали „Божествен крем”, са очаровани от позитивния ефект.

За какво помага?

Финалната комбинация от етерични масла е полезна при всякакви кожни възпаления: рани, изгаряния, белези, обриви, напукана кожа, херпеси, хемороиди, акне. Намалява огнищата на псориазис. Помага при болки в гръбначния стълб, ставите, костите, мускулите, сухожилията. Кремът е ефективен при стари травми в опорно-двигателния апарат, при ревматизъм и артрит. „Божествен крем“ носи позитивна енергия и за мъже, и за жени. Добри резултати има дори и при проблеми с яйчниците. За целта се намазва в ниските части на корема всяка вечер. Отличен по- мощник е и за красива кожа всекидневно: перфектно хидратира, омекотява, подмладява, успокоява, подхранва кожата, придава ù кадифен и озарен вид, изглажда бръчките и подобрява горния ù слой. Подходящ е за всички типове кожа. „Божественият крем Чакра“ действа не само на физическо, но и на емоционално, ментално и духовно ниво, казва Деси, която си признава, че зарежда крема с молитви и с енергията на кристали. „Божественият крем Чакра“ извисява духа, релаксира сетивата, помага да чувстваме любов, да вдигнем вибрациите си, да изчистим негативните мисли и депресията и да се чувстваме спокойни и защитени в живота“, обобщават създателите.

Телефон за поръчки и въпроси: 0899 774058, 0897 777012

Адрес на йога център „Чакра“:
София, кв. „Хиподрума“, ул. „Юнак“ 22
FB, Instagram: @chakrayoga.bg; www.chakra.bg

Оставете Коментар