Юмейхо или „Божествен масаж“

„Лекарят лекува, но природата излекува.“ (Хипократ)

 

Юмейхо е японско профилактично – лечебно изкуство, което възстановява, хармонизира и увеличава жизнените сили на организма, връщайки го към природния му здрав вид. Създателят – мастер проф. Масайуки Сайонджи, е използвал древни методи, съобразени изцяло с влиянието на природата върху човека, от монаси от Шаолин, както и монаси от Тибет , учения от аюрведа и бойни изкуства и още много автентични подходи.

Наречен още в началото „божествен масаж”, юмейхо е цялостна лечебна терапия на човешкото тяло с японска прецизност. Тя се основава и съсредоточава върху важността на центъра на тежестта на тялото – лумбалния дял и на симетрията на тазовите кости. Разместването на сакроилиачните и тазобедрените стави при 95% от хората е причина за разместване на прешлените на гръбначния стълб. Това води до фундаментални промени в човешкия организъм. Бърза и доказано ефективна терапия, която  може да се прилага за забавяне и предотвратяване на над 190 болести.

Мануалната техника „Юмейхо” има широко и всеобхватно действие и е подходяща за всички възрастови групи и изключително помага на деца и подрастващи за тяхното правилно израстване. Изключително подходящ също за хора, които работят в седнало положение и са предразположени към изкривявания в гръбначния стълб или водят застоял начин на живот с недостатъчна активност.

Много добре се отразява при следните състояния: дископатии, дискови хернии, шипове, гръбначни и тазови изкривявания, костно-ставната симетрия, коксартроза, гонартроза, плексити, радикулити, лумбалгии, ишиасни болки, главоболие, мигрена, безсъние, полова слабост и безплодие, сърдечна и страхова невроза, паник атаки, мускулен дисбаланс, емоционален дисбаланс, повишаване на имунитета, намаляване на наднорменото тегло, много добър възстановителен ефект след бременност и като цяло, психическа адаптация при деца в ранна възраст и подрастващи, успокоява нервната система и т.н.

Предлагаме процедури с различно времетраене, в зависимост от състоянието и нуждите на клиента. Всяка една процедура започва с тест за симетрията на опорно-двигателния апарат, за да се прецени състоянието. За терапията е необходимо да сте облечени с леко памучно облекло (тениска, клин или спортен панталон, чорапи), заради типичните мануални похвати, които се използват.

терапевт: Росен Михайлов

Какво е Юмейхо?

Виж какво сподели нашият доказал се специалист Росен Михайлов!

Цена 60 мин.- 85 лв.

Нова цена 60мин. – 60 лв.

Tерапия – 80мин. – 90 лв.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА МАСАЖ

 

 

Един Коментар

  1. Galin Nenov
    13 часа ago

    Невероятен професионалист.Разходи се по цялото ми тяло като написа симфония по всичките ми стави.А ставите ми сияеха след последния акорд а аз бях готов полетя.Яко беше ще отида пак при първа възможност:)

    Reply

Оставете Коментар