Условия и отстъпки

Отстъпки за деца и подрастващи.

Деца до 12г.  възраст, ползват  – 50%, отстъпка от цените на всички масажи.  Деца и подрастващи от 12 до 16 години ползват 25% отстъпка. Поради спецификата на процедурите, някой от масажите и терапиите не се упражняват върху деца с възраст под 5-6г., затова се консултирайте с терапевта от Чакра.

Отстъпки при закупуване на определен брой терапии в пакет

При нас можете да си закупите услуга -“карта”  за “програма” или “пакет” от няколко процедури, при които ползвате допълнителна отстъпка от цената. Тази отстъпка не важи за моментните промоции а се изчислява върху цената за една процедура. Сроковете на картите не се удължават, това се случва само по причини независещи от нормалното функциониране на холистичен център Чакра.

Антицелулитни процедури

-При покупка на карта от 10 процедури, получавате 18% отстъпка, валидна 30 дни от датата на покупка.

-При покупка на карта от 12 процедури, получавате 21% отстъпка, валидна 35 дни от датата на покупка.

-При покупка на карта от 15 процедури, получавате 25% отстъпка, валидна 48 дни от датата на покупка.

 

Запазване на час за масаж, терапия , козметична процедура или йога

В сайта на Чакра има актуален график с часовете за различните услуги, в който вие можете да резервирате  час за желаната от вас услуга. Препоръчително е запазването на час да се извършва  през резервационната система на сайта, но ако ви е трудно може да се обадите и на рецепция в Чакра – тел. 0897777012.

За масажи,терапии и козметични процедури

Препоръчваме Ви да пристигнете поне 10 минути преди запазения час  за масаж, козметична процедура или йога, за да се успокоите от забързаното ежедневие и да се предразположите. Можете да предвидите също така и  10-15 минути след приключването му. Също така, преди процедура имате възможност да ползвате душ, за да се освежите и отпуснете. Не бързайте! Нека това бъде Вашето лично време за релакс, удоволствие и грижа за здравето. Препоръчваме ви да задавате вашите въпроси преди или след процедурата за да може по време на процедурата да се отдадете , насладите и да се отпуснете.

Презаписване  и отмяна на резервация.

Терапевтите на Чакра са загрижени за своите клиенти. Тъй като целта на процедурите и особено когато те са в “програма” е да се постигне определен профилактичен или оздравителен ефект, важно е да се спазват стриктно уточнените дати и часове на терапевтичните курсове или процедури, заради ефективността на всяка една отделна процедура при процедури като “антицелулитни масажи” или терапии . Датите и часовете се уточняват с терапевта Ви във Чакра и се записват предварително в графика с цел повече сигурност за Вас. Заявен и пропуснат в графика час не се презаписва. Промяна на запазен час се извършва само при ПРЕДВАРИТЕЛНО уведомяване на рецепция 48 часа  преди записания час, а ако това не се случи, часът и терапията се смятат за проведени и се приспадат от броя на посещенията  на картата. Ако сте заявили резервация за първи път при нас  и не сте ни посещавали и Ви се наложи да не дойдете и да пропуснете, умоляваме Ви да се обадите поне 3 часа предварително на рецепция – тел.0897777012. По този начин ще освободите часът за някой друг, който се нуждае от процедура или терапия.

Закъсненията

Всички знаем за “трафика” на големият град. Съветваме  Ви да предвидите и да се съобразите с вашият резервиран за определена процедура час. Здравето Ви е по-важно от работата, трафика, ангажиментите и т.н. Всеки клиент е важен за нас, затова ще Ви напомним по Viber, с SMS или телефонно обаждане за Вашето посещение. Ако заявите час и е необходимо да закъснеете, умоляваме ви да се обадите на тел. 0897777012 – рецепция Чакра, за да предопредите. Имайте в предвид, че закъснението не може да е по-голямо от 10-15мин. по уважителни причини, защото терапевтите ни работят с предварително заявен график.

Противопоказания за масажи, терапии и  козметични процедури.

При първото си посещение в „Чакра“ ще бъдете поканени да попълните кратка анкетна карта, която касае информация за здравословното Ви състояние. Терапевтите ни ще се съобразят изцяло  с него и ще Ви препоръчат масаж ,терапия или козметична процедура, които са най-подходящи за Вас, ако разбира се преди това не сте уточнили каква. Всяка една процедура се проследява в Чакра с професионална цел и е свързана с вашето здраве. Съветваме Ви да не прикривате каквато и да било информация за вашето здравословно състояние и история, защото тази информация е важна за правилния подход на терапевта към Вас.

Терапевтите на Чакра  са професионалисти и  не допускат практикуването  на масаж, терапия или козметична процедура  на тяло или лице  и имат право да откажат процедура при следните здравословни проблеми или състояния.

-зависими и употребили наркотични вещества.

-употребили алкохол

-кожни заболявания – екземи, обриви, охлузвания, изгаряния, вкл. слънчево, открити рани, гнойни заболявания на кожата и др.

-остри ревматични болки

-хепатит, туберкулоза, гнойни процеси, вирусни инфекции, вкл. настинка и грип

-кръвотечения и кръвоизливи от различен характер

– остри възпаления на кръвоносната система – тромбози, варикози, аневризми, възпаление на вените и големи варикозни разширения

-сърдечни заболявания, импланти

-възпаление на лимфни съдове и възли

-остри пристъпи на хипертонични и хипотонични кризи

-остри коремни болки, жлъчни и бъбречни кризи, херния, апендицит, сериозни поражения на костите и ставите, счупвания и пресни травми

-белодробни заболявания – активна форма на туберкулоза, остри белодробни възпаления

-туморни образувания, лечение с химио или лъчетерапия

-възпалителни мозъчни смущения – епилепсия, оток на мозъка, склероза на мозъчните съдове, аневризми, хистерия, шизофрения и др.

-повишена температура с неясен произход

-неуточнена диагноза

Уведомете терапевта за:

-претърпяна хирургична операция

-лечение с химио или лъчетерапия

Избягвайте масажи в следните случаи:

-след много силна преумора

-веднага след хранене

– по време  на менструация

-до 16тата седмица след забременяване

-до 40 дни след раждане

 

Чакра е място за спокойствие и тишина.  Ние не толерираме скандални и неуместни поведения.

НОВО! Холистични програми в Чакра - индивидуални програми за възстановяване след COVID-19, за справяне със стреса и напрежението, възстановяване след бременност и други. ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК
+
bg_BG
en_US bg_BG