Поръчки

Поръчване. Как става?

 

ПОРЪЧКА/ ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА

Поръчките се приемат от уебсайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници, както и на тел. 0897777012 в работно време 8.00-21:00 часа от понеделник до неделя включително.

Клиентът определя вида и количеството на стоките, преглежда избраните стоки и техните цени. Преди финализиране на поръчката, клиентът има възможност, освен да види горепосочените данни, да избере адрес за доставка, както и да напише пояснителна информация. Чакра БГ ООД запазва правото си в случай на недостатъчна информация относно точен адрес на получаване на пратката, да използва телелефона, предоставен от клиента, за да уточни точния адрес на доставка. Клиентът потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на виртуален бутон „Изпрати”. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) клиентът ще бъде уведомяван с имейл или по телефон в случай на липса в наличностите.

КАК СЕ ПОРЪЧВА?

За да направите поръчка, изберете продукт, напишете в полето „брой” количеството, което искате да поръчате и натиснете бутона „купи”. Ако искате да поръчате няколко различни продукта, изборът им става по същия начин. В дясната горна част на страницата ще видите виртуална снимка на „Количка”, под нея ще видите текст „Количка“ и “Завърши поръчката”. Влизате във вашата „потребителска количка”, преглеждате избраните продукти, коригирате количеството или вида им. За да изтриете продукт от „потребителската количка”, трябва да натиснете бутон „X , който се намира срещу всеки един продукт. Избирате бутона “Завърши поръчката“. След което попълвате всички задължителни полета. В полето “Коментар към поръчката“ ни оставете съобщение, ако желаете, можете да напишете всичко, което мислите, че е важно да знаем, за да можем да ви обслужим по най-добрия начин. След като сте се уверили, че сте избрали продуктите, които желаете да купите, натиснете бутона „Изпрати”. При всяка успешно направена поръчка получавате на имейл потвърждение и информация за поръчка.

ДОСТАВКА

Всички артикули, изложени в онлайн магазин www.chakra.bg, се доставят до всички населени места на територията на Република България със следната цена на доставка:

– Ако сте избрали до офис на Еконт – доставката е 3.65лв.

-Ако сте избрали до адрес -доставката ще е 7.00лв.

– За поръчки над 70.00 лв. – доставката е безплатна

*В период на промоции и намаления, www.chakra.bg  си запазва правото да променя условията по доставка, като не се задължава да информира предварително клиентите за това

При поръчки онлайн, клиентът не получава обаждане от страна на  www.chakra.bg за потвърждаване на поръчката, но получава имейл с известие за датата на доставката. Информация относно доставката, клиентът може да получи и на телефон:  0897777012 или на e-mail адрес: chakrayoga@abv.bg

ПРЕДАВАНЕ НА СТОКАТА

Стоката се предава на клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на клиента. При предаване на стоката клиентът или третото лице подписва придружаващите я документи. В случай, че клиентът небъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, www.chakra.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Всички продукти се доставят в срок от 1 работен ден от датата на постъпване на поръчката, в случай че поръчката е направена в работен ден до 15:00 часа и населеното място се обслужва от куриера. Ако поръчката е направена след 15:00 часа в работен ден, тя ще бъде обработена и изпратена на следващия работен ден. Поръчки, направени в събота до 12:00 ч., се обработват и изпращат в същия ден с дата на получаване първия работен ден или понеделник. Поръчки, направени в неработен ден или по време на официалните празници, се обработват и изпращат в първия работен ден.

Ако поръчаният от клиента продукт не може да бъде  доставен, www.chakra.bg  ще се свърже лично с клиента, като използва данните за контакт – телефон и имейл, посочени в поръчката.

Клиентът, при потвърждаване на поръчката от страна на www.chakra.bg, може да бъде уведомяван с имейл  или по телефон относно наличността на поръчаната от него стока и срока, за който може да бъде доставена.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.

 

ВЪЗМОЖНИ ПРИЧИНИ ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на поръчката може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ще бъде установен контакт с клиента.
  2. Клиентът е посочил грешен или непълен адрес за доставка и/или не е посочил представител, който да получи поръчката. В този случай www.chakra.bg се опитва да се свърже с клиента на посочения телефон или e-mail (ако са посочени такива и са верни) и уточнява условията, при които ще бъде потвърдена и извършена поръчката.
  3. Липса на телефон за контакт с клиента. Поръчката няма да бъде задвижена поради невъзможност за потвърждаването й.

При възникване на проблеми с доставката по вина на магазина, всички допълнителни разходи са за сметка на магазина. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за сметка на клиента.

НОВО! Холистични програми в Чакра - индивидуални програми за възстановяване след COVID-19, за справяне със стреса и напрежението, възстановяване след бременност и други. ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК
+
bg_BG
en_US bg_BG