НОВИ РЕШЕНИЯ ЗА ТВОЕТО ЗДРАВЕ

Нямаме търпение да споделим с всички приятели и клиенти новината- вече създадохме решения за Вашето здраве, вдъхновени от природата.
Вярвате в алтернативната медицина, търсите най- прекия път към истинско здраве и сте ценители на източните подходи? Тази статия е за вас.
Изследванията са важни, но значими са и решенията, които взимаме след тях. Тялото може да се изцели без химикали и интоксикация, то е интелигентна ситема, която природата възстановява най- добре.
Да спрем за миг и помислим кое е най- ценното, без което не можем да реализираме нищо качествено, бихме стигнали до извода, че това наистина е нашето здраве. То е базата, на която стъпва всеки човешки живот, независимо от възрастта, пола, религиозната или социална принадлежност.
Понякога знаем за заболяванията си, те са видими с просто око, но има случаи, в които диагнозата ни изненадва шоково. А съществува ли начин да сме информирани за потенциалната възможност да развием дадено заболяване, преди още то да е “ почукало” на вратата на живота ни? Отговорът е доста удовлетворителен и той е : ДА!
Благодарение на технологиите са създадени диагностични уреди, които станаха масови и много хора вече се подложиха на тези бързи, съвсем безболезнени и точни изследвания, при които за около час ти “ виждаш” своето тяло отвътре- системи, органи, кости, стави, енергийни центрове, дори паразити и дефицити на микроелементи и витамини. Всичко това се прави без кръвни или каквито и да било други изследвания.


Ако установя проблем или потенциал той да бъде развит в тялото ми, аз ще се обърна към Изтока, към древните способи, които да прегърна с цялото си сърце. Задължително бих потърсила всички взаимовръзки, довели до моята здравна криза.
Качеството и професионализма в “ Чакра” са водещи. Именно затова създадохме новата ни услуга- персонална холистична програма. За мен тя е най- доброто решение за всякакви дисонанси в човешкото тяло и психика.
Да започнем от диагностиката, която терапевтите ни правят. Тя включва няколко метода в едно: Биоскенер, Биорезонанс и изследване на метаболитната възраст.
Комплексната диагностика разглежда организма като свързана система, в която всички органи и процеси са във взаимодействие. Затова не лекуваме отделен симптом, а търсим причината за всички дисбаланси и нарушения в тялото. Комбинацията от биорезонансна диагностика, биоскенер и анализ на метаболитни показатели дава пълна картина за енергийното и физическо състояние на целия организъм в момента.
Биорезонансът се базира на честотите, които излъчват нашите клетки, органи и тъкани. По този начин открива здравословните проблеми в организма на ранен етап, когато още не са се изявили като физически симптоми, давайки възможност за превенция.
Биоскенерът е квантова технология за ранна диагностика на здравословното състояние. Измерва повече от 240 физически показатели и отчита първите признаци на клетъчни промени в органите, състоянието на кожата, дефицитите на витамини, минерали и аминокиселини, телесната маса, метаболизъм, мускули, мазнини, наличие на токсини в организма.
Диагностичният пакет се допълва от анализ на метаболитна възраст, мускулна и костна маса, съдържание на мазнини и вода в организма.
След провеждане на комплексната диагностика се извършва разглеждане и кратък анализ на резултатите, които ще получите в електронен вид в рамките на 48 часа. Там са включени и някои общи насоки в хранене и начин на живот.


За онези от хората, които искат да се заемат отговорно да си помогнат сами с наша помощ, предлагаме специално изготвяне на холистична програма. Може да бъдат избрани различни пакети, в които нашите терапевти включват основните методи от арсенала на център “Чакра”- пакет от източни мануални терапии и масажи, йога- класове, ароматерапия, нумерология, астрология, диетология, фитопродукти, звукотерапия, терапия с биорезонанс, енергийно лечение.
Живеем във време, в което този скъпоценен човешки ресурс- здравето губим с небивала лекота. Факторите, които го разрушават открито и подмолно са всевъзможни- силна атака има от външната среда- стрес и замърсяване, както и атака отвътре- собствените ни мисли и нехармонични вибрации. Саботажите и негативната енергия се приемат за правило, а доброто здраве е по- скоро изключение.
Избирайки възможността да изготвим специалнно за Вас персонална холистична програма, вие избирате нов живот, който да ви донесе радост, удоволствие и осъзнатост във всеки момент от него.

За повече информация: https://chakra.bg/bioresonance/
Телефон за резервация за биорезонансна диагностика: 0897777012
Адрес на холистичен център “ ЧАКРА”: София, ж.к. Хиподрума, ул. “ Юнак” 22

Има 2 коментара за този пост

  1. Derrick Chavayda
    2 минути ago

    Thankfulness to my father who told me on the topic of this web site, this weblog is genuinely amazing.|

    Reply

Оставете Коментар