Масаж „Силует“

Наднорменото тегло е важна тема в днешно време, както за дами, така и за мъже и деца. Все повече се застояваме и по-малко се движим, а пък и храните…! Да, работим много и нямаме почти никакво време за разходки, спорт, ежедневни движения. А как искаме да имаме по-хубава фигура, да се чувстваме добре в тялото си и да повдигнем самочувствието си. Фитнес ли е единственият начин да отслабна, след като не ми харесва да се движа много, или пък специализирани диети, които не са ми присърце? Отговорът е категоричен – НЕ.

Предлагаме ти прекрасно решение. В холистичен център ЧАКРА разполагаме с екип от млади и добре обучени, внимателни, опитни специалисти, които могат да ти помогнат да отслабнеш и да се чувстваш красив, като подходят холистично към тази задача. Да отслабнеш не е лесно, но с нас ти можеш да го направиш. Кажи си само: „Аз мога, аз искам, аз ще го направя и започвам сега“. Което трябва да направиш, е да ни потърсиш и да заповядаш. Ще те посрещнем усмихнати, с чаша хубав чай и ще ти помогнем с прекрасен масаж.

Нашият масаж „Силует“ е не само приятен, но и бързодействащ и с траен ефект. Само заповядай и започни сега твоите процедури. Нужно е да отделиш по 1 или 2 часа на седмица и с малко помощ от твоя страна ние можем да те накараме да се почувстваш приятно и отново във форма.

Масажът за отслабване представлява комплекс от специални масажни техники в съчетание с високоефективни смеси от от растителни масла. С правилните движения се въздейства директно върху натрупаните мастни депа в дълбокия подкожен слой по цялото тяло и особено в коремната област, бедрата, гърба, мишниците. Този масаж не е болезнен, а дълбок и много приятен. Активизира се цялата кръвоносна система, за да се стимулира обмяната на веществата и да се освободят излишните  мазнини. Раздвижва се лимфната система, която е от ключово значение за изхвърляне на всички застояли, отпадни вещества, както и за прочистване на целия организъм.

Дори и само след първата процедура, ти ще се почувстваш различно, усещането е за леко и стройно тяло, а ефектът ще почувстваш, още влизайки в дрехите си.

Ако сериозно си решил да направиш промяната с пакет от няколко процедури, ние ще ти помогнем с правилни съвети как да промениш някои от вредните навици, които са причина за нежеланите килограми и дискомфорт. Заповядай на чаша чай в уютното ни и красиво студио в източен стил.

След масажа ще ти поднесем специална смес за отслабване „детокс“, за да се подсили ефекта от процедурата.

Масаж „Силует“ е подходящ и за жени, и за мъже, както и за деца.

 

Оставете Коментар