Магазинна част

Уважеми приятели, настоящи и бъдещи клиенти на холистичен център „Чакра“. При нас можете да се насладите на холистични масажи и практики, професионални козметични процедури и различни йога класове. Но освен това на място в „Чакра“ можете да си закупите от качествена козметика на Dr.Babor на преференциални цени, да хапнете вкусна безглутеинова веган торта, да опитате от уникалното златно мляко Samata или да си купите качествена постелка за йога с марка Sayo.

Заповядайте в холистичен център „Чакра“ – вашето място за здраве и спокойствие в града!

  •  ул. „Юнак“ 22, ж.к. „Хиподрума“, София
  •  0897777012
  •  chakrayoga@abv.bg

Аюрведа  и аюрведични продукти в Чакра.

В магазинната част на Чакра разполагаме само с натурални и изключително селектирани и подбрани от източния ни терапевт АЮРВЕДИЧНИ чайове и елексири. Те са концентрирани и извлечени от природата, за да помагат на всеки, да подържа добро психическо здраве и физическа форма. Те са приготвени съобразно различните нужди или проблеми – имунитет, детокс, хормонални проблеми, лимфна система, храносмилателна система, кости и стави, сърце и кръвоносна система, стрес и безпокойство, отпадналост, отслабване, паник атаки, депресия, алергии и т.н. Всеки може да се консултира на място или по телефона с терапевтите ни и да заповяда, за да се довери на „природата“ лечител и да си помогне с тези натурални, чисти и ефективни аюрведични продукти.

– Защо именно аюрведични продукти?

Тези продукти ни помагат много, да подхождаме изцяло с източна и най-правилна методика (холистична и индивидуална) към всеки наш клиент или пациент. А резултатите са много добри.  Съобразяваме се изцяло със проблемите на всеки един и неговото състояние, като откриваме причините. С опита си, който сме добили на изток, твърдим, че аюрведичните продукти са много ефективни и са създадени с помощта на много древни рецепти. Те са природата и нейните принципи, поднесени като чай или елексир.

– Какво представлява АЮРВЕДА?

Аюрведа означава „наука за живота“ и представлява най-старата и комплексна автентична медицинска система, която е създадена от ведите преди около 8 000 – 12 000 години. Аюрведа има философията за 3 основни прихосоматични типа (доши) – Вата, Пита и Кафа, а в тибетската медицина са „вятър, жлъчка и флегма“. Аюрведичните „тридошни“ продукти помагат на всеки, независимо от неговият тип, да се възстанови и да се чувства добре.

– Какви са тези продукти и как се правят?

Изключително се радваме, че имаме възможността да представяме и да използваме  тези аюрведични чайове и елексири, създадени от един от най-известните аюрведични лекари д-р Ка Дев Джа в полите на хималаите и по точно в КАТМАНДУ. Те представляват истински билки, които се добиват в Хималаите в района на Непал и Индия и се комбинират в зависимост от проблемите.

Дори самият създател на конвенционалната медицина – Хипократ е твърдял, че: „Лекарят лекува, но природата излекува!“…

Доверете се на природата и нейната сила! Заповядайте при нас!

Качествени аюрведични продукти в Чакра

Свържи се с нас за повече информация:

 

 +359897777012

Козметични продукти от Dr.Babor

BABOR е водеща търговска марка в световноизвестни wellness центрове,козметични и дерматологични студиа и е синоним на стил и изключителност.
Във философията на BABOR присъстват няколко основни момента:
* Натуралност на ценните активни съставки с предимно растителен земен и морски характер,фанго от Айфел,термална вода;
*Видима и бърза ефективност;
*Индивидуален подход ;
*Най-високо качество made in Germany;
*Революционни решения за всеки проблем на кожата (акне, бръчки, купероза, целулит).

Нашата цел е да изпълним всяко желание, като се съобразим с индивидуалността на всеки отделен клиент.

СИЛАТА НА ПРИРОДАТА – Norvia / Продукт за отслабване

Разработен от Д-р Ларс Хойе, д.н., на базата на 3 десетилетия сериозни научни
изследвания и клинични изпитвания, продуктът на Norvia осигурява значителна и
ненадмината загуба на килограми, както и множество ползи за здравето и
благосъстоянието. Norvia съчетава природа и наука, за да ви даде сила да живеете един
по-пълноценен, по-здравословен и по-щастлив живот.

Научете повече за Norvia като се свържете с нас

Свържи се с нас за повече информация:

 

 +359897777012

Избрано от нашия блог

Лифтинг дренажен масаж лице

06.11.2020

Лимфната система е решаваща част от вашата имунна система. Чрез мрежа от стотици лимфни възли той отвежда течността, наречена лимфа,...

  Прочети

Релакс от краката до главата

06.11.2020

Предлагаме ви една изключителна релаксираща и ефективна процедура буквално от краката до главата. Класическият или така нареченият „шведски масаж, най-...

  Прочети

Масаж с горещи вулканични камъни

25.10.2020

Тази комбинация от масаж и терапия е вдъхновена от древни ориенталски техники. Изключително приятен като усещане и особено за по-студените...

  Прочети

bg_BG
en_US bg_BG