Лимфодренажен Детокс-масаж

“Лимфната система е като света, безкрайна.” (Хипократ)

Вследствие на различни фактори от нашето ежедневие, като условия на живот, вода, храна, движение, работа и т.н., в човешкото тяло се натрупват токсини – отпадни вещества, които затрудняват нормалното функциониране на организма, задръстват го, предизвикват възпалителни процеси и предразполагат към редица заболявания. За да протичат правилно телесните процеси, е нужно тези вещества да бъдат редовно освобождавани и елиминирани от организма.

Терапевтите на Чакра ти предлагат решение с бърз и ефективен метод за детоксикация – лимфодренажен масаж ДЕТОКС. Той представлява комплекс от масажни похвати и специални движения, чиято основна цел е да активират лимфната система и да се справят с отоците. Лимфната система има ключова роля за пречистване на междуклетъчното пространство и е част от имунната система. Сред функциите й са да филтрира кръвта и да произвежда бели кръвни телца, които се борят с патогените, навлезли в тялото. За да сме здрави, трябва да поддържаме чиста лимфна система. Как става това?  Чрез правилен хранителен режим, достатъчна физическа активност и не на последно място – лимфодренажен масаж.

Детокс-масажът се извършва със сусамово масло и мед. Сусамовото масло, богато на антиоксиданти и витамин Е, ревитализира кожата, поддържа я еластична, гладка и хидратирана; справя се със сухи и възпалени участъци. Богато е на калций, манган, мед, цинк и магнезий и се отразява отлично и на здравето на костите.  Медът от своя страна, е известен с лечебното си действие върху целия органзъм. При нанасяне по време на масаж, той се усвоява от кожата, постепенно отваря порите и изтегля токсините от клетките в дълбочина. Освен това действа като лек пилинг върху кожата и я прави гладка и мека.

За да бъде максимално ефективен Детокс-масажът, ние от Чакра те посрещаме със зелен чай, а след масажа ти поднасяме специална билкова детокс-смес. Препоръчваме ти  след всеки детокс-масаж да увеличиш приема на вода в следващите 12 часа. Към водата можеш да прибавиш щипка канела или джинджифил в комбинация със сок от лимон, в зависимост от твоя аюрведичен тип-доша, която на място можем да определим за теб и да те посъветваме. За траен и видим резултат се препоръчват серия масажи, които да се правят на определени интервали от време.

Заповядай в красивия ни, уютен, обзаведен в източен стил, център, където да усетиш спокойствие и хармония, да се откъснеш от забързания ритъм на ежедневието и да посветиш специално време на себе си и здравето си.

ОПИТАЙТЕ ДЕТОКС-МАСАЖА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ОТ 90 ЛВ САМО ПРЕЗ МЕСЕЦ ЯНУАРИ!

Оставете Коментар