Аромамасажи

Ароматерапията въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Аромамасажа е  терапевтична процедура, която комбинира действието на масажа и благоприятните  свойства на етеричните масла. Масажът оказва отпускащо въздействие върху тялото, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система. Чрез въздействието на ароматите се постига стимулиране на обонянието, осезанието и кожата.

  • Болкоуспокояващ масаж с индивидуален подбор на масло

Действа незабавно за успокояване на болки в ставите, мускулите и сухожилията. Успокоява болката до два часа след терапия с продължително действие. Тонизира и релаксира. След подобна процедура цялото ви тяло е отпочинало, а духът ви е успокоен

  • Анти-стрес масаж с индивидуален подбор на масло

Целта му е не само отстраняване на физическата умора, а и своеобразно освобождаване на психическото напрежение.. Заедно с премахването на напрежението от раменете, лицето, врата, се подобрява и кръвообращението. Този вид масаж не причинява болка, целта му е пълна релаксация и действително приятно изживяване. Повишава умствената и физическа работоспособност, предпазва нервната система от стрес и подобрява съня.

Времетраене: 60 мин

Цена: 75 лв

Оставете Коментар