Анти-ейдж процедура (30+)

Компанията Babor е лидер в козметичните грижи с натурални продукти. Основана от известния биохимик д-р Майкъл Бабор през 1956 г., Babor се е утвърдила като истински пионер в областта на професионалната грижа за кожата.
REVERSIVE e най-новата и иновативна серия на BABOR за цялостна грижа за всяка възраст след 25 години и тип кожа.
Изследователският център на Babor създава с изключителна прецизност формула само за линията продукти Reversive. Тя съдържa четири високоефективни активни съставки, които работят заедно в перфектна синергия. За да създаде Reversive, Babor се позовава на всепризнатите медицински изследвания, защитният ефект на растителна основа стволови клетки и силата на активни морски съставки – с една обща цел: да активира и поддържа красотата на всяка жена.
Терапията е подходяща за всеки тип кожа.
Не се наблюдават реакции на кожата след терапията. Желаният ефект се наблюдава дори и само след една процедура, но за пълен и устойчив резултат, препоръчителният брой процедури се определя след консултация със специалист, като може да варира от 4 до 8 в зависимост от потребностите на кожата.
Последователност на процедурата:
 • почистване
 • витализираща маска
 • пилинг с ниско съдържание на плодови киселини
 • активен луксозен концентрат
 • подмладяващ масаж
 • маска
 • грижа за околочния контур
 • завършващ крем

Времетраене – 60 мин.

Стара цена  – 90 лв.

Нова цена: 60 лв.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Един Коментар

 1. Ани
  10 часа ago

  Процедурата е страхотна, както и Марияна😀 Изключително внимателна, първо се запозна с индивидуалните ми навици за почистване, поддържане и грижа за кожата ми. При самата процедура се преминава изключително плавно от една стъпка към друга , с усещане за грижа, без излишен натиск върху кожата и при пълен релакс. Приятно изненада за мен беше, че освен масаж на лицето се прави такъв и на скалпа на главата, раменете и шията. Повярвайте ми , в съчетание с приятното усещане на кожата на лицето от продуктите за лице и масажа в края на процедурата се чувствах напълно релаксирана и енергизирана едновременно. Кожата ми сияеше, нямаше и следа от зачервяване. Марияна ми даде безценни съвети за почистване и поддръжка на кожата, за включване в режима ми на хранене на продукти съобразно нуждите, състоянието и възрастта ми. Горещо препоръчвам Марияна като професионалист с много фин и с усещане за грижа подход!

  Reply

Оставете Коментар