Загрижени за нашите клиенти, пациенти и приятели, ние – център Чакра предприемаме важни стъпки за всички Вас и вашето здраве, спокойствие и комфорт, имайки в предвид трудната финансова обстановка през последната изминала година в пандемична ситуация. Намаляваме значително цените на нашите терапевтични, масажни и козметични услуги, за да можем да ви подадем „ръка“ в трудната ситуация и по този начин да се погрижете за себе си и да инвестирате правилно в здравето си.

Защо сега?

 • Сега е най-важно да сме здрави и да имаме висок имунитет за да не се разболяваме а вирусът Covid 19 е навсякъде. Погледнете нашите: Юмейхо, Аюрведа- йога масаж, лимфен дренаж, детокс с мед и гхи.

 • Защото сега стресът и напрежението са изключително често срещани, а най-бързо те се премахват с масажи и терапии. Погледнете нашите: Аюрведа йога масаж, Релакс от краката до главата, Релаксиращ масаж . Не забравяйте, че именно стреса е основната причина за всички болести.

 • Защото сега е подходящ момент да се погрижете за вашето красиво и здраво лице, а това ще ви повлияе и на вътрешното спокойстие и самоувереност. Погледнете професионалните ни козметични процедури с висококачествената козметика и продукти на Dr. BABOR.

 • Сега е най-подходящото време за стягане на тялото, отслабване и премахване на целулита. Разгледайте разработените от нашите терапевти уникални, бързи и ефективни и различни антицелулитни методики. Тези методи са подходящи за различните състояния, тип и дори най-трудни за премахване целулитни образувания и атакуват трудно достъпните зони по тялото.

Сега е най-важно да се погрижете за вашето спокойствие и здраве, защото те са най-важни. Доверете ни се и заповядайте. Ние подхождаме към всеки индивидуално и професионално в нашия спокоен и защитен център и сме съобразили всички изисквания и мерки за да се почувствате спокойни и здрави. Очакваме Ви.

Разгледай нашите страхотни нови релаксиращи масажи

Кавитация + вакуум+ лимфен дренаж

27.02.2021

Терапевтите на Чакра разработиха най-ефективният метод за отслабване. Доказана, както и много нашумяла в последно време и безболезнена процедура с...

  Прочети

Масаж за бременни

18.02.2021

Разбираемо е старанието и притеснението на всяка бъдеща майка за нейните усилия към най-важните моменти за животът и като: забременяване,...

  Прочети

Лифтинг дренажен масаж лице

06.11.2020

Лимфната система е решаваща част от вашата имунна система. Чрез мрежа от стотици лимфни възли той отвежда течността, наречена лимфа,...

  Прочети

При нас получавате:

Здраве и красота . Място с високо професионално ниво и опитни терапевти.

Спокойствие и дзен. Източен стил и много  уют.

Индивидуален и холистичен подход. Тук ще намерите отговорите и решенията за вашето здраве с алтернативни методи, както и натурални продукти.

Паркомясто. Точно пред входа на Чакра има платено служебно парко-място, което създава удобство за клиентите ни.

&

Бъди красива, неотразима

и уверена!

Опитай

Intense Anticellulite Wrap

масаж в "Чакра"

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ УНИКАЛЕН НОВ МАСАЖ ТУК

Специална промоция - безплатна козметична консултация с Таши

Мнения на наши скъпи клиенти за холистичен център “Чакра”

Лилия Маравиля

“Започнах ново пътешествие! Срещнах човек, който ще ми покаже пътя към “Здрав дух в здраво тяло”. Дали пътят е отвън навътре или обратното, всеки избира сам! Аз избирам да следвам инструкциите на Росен Михайлов в холистичен център “Чакра”.”

.

Силвия Петкова

“Толкова изпълващо усещане! Толкова хармония и чиста енергия! Блести ми отвътре!Просветна ми! Тялото ми е като ново! Благодаря ти Росене за всичко! Благодаря ви ЧАКРА , че ме подсещате колко е важна грижата за Себе си! “

.

Доротея Дралчева

“Много уютно и чисто място ! Топла,приятелска атмосфера ,изпълнена с благоуханни аромати от етерични масла . Терапевтите са прекрасни-усмихнати и готови да предадат положителната си енергия ! Благодаря !”

.

Жени Симеонова

“Център “Чакра” е едно от най-уютните места за йога и масажи в София! Основната цел на всеки от екипа е да създаде едно релаксиращо и презареждащо изживяване за всеки клиент! ❤”

 

.

Искаш да подариш нещо уникално, незабравимо и оригинално на любим човек? Не подарявай вещи – подари емоция, здраве и тонус! Професионална козметична процедура или холистичен терапевтичен масаж – с нашите подаръчни ваучери можеш лесно и удобно да изненадаш специален за теб човек!

За повече информация и начини за поръчка:
📞 0897777012

Холистичен център "Чакра"

Doctor Babor cosmetics




 • 2- ра чакра- Свадхищхана има портокалов цвят. Тя е чакрата на удоволствието, промяната, женската сила, сексуалността, създаването и раждането на деца. Отговаря за спокойствието, творческите идеи, умението да осъществяваме желанията си, гъвкавостта в живота. Неслучайно именно водата, с нейната флуидност е ръководещ елемент в този център. Тук са закотвени всички емоции, които складираме от самото си раждане. Чувството за вина и завистта разрушават Сакралната чакра.

 • 3- та чакра- Манипура е „блестящият скъпоценен камък“ сред наниза от колела на светлината в човешката система от чакри. Тя свети в жълто и е центърът на силата, волята и себедоказването, онази точка, в която работи трансформацията, метаболизма, храносмилането, както буквално, така и по отношение на житейските ситуации. Ръководещ елемент тук е огънят. Всички нарушения в храносмилателните органи и жлезите с вътрешна секреция в коремната зона се ръководят от Манипура. Гневът е мощен неин разрушител, а радостта и чувството за хумор я лекуват.

 • 4 чакра- Анахата е стремежът ни към красота, хармония и съчувствие. Тя е мостът между земните и духовните енергийни точки. Отговаря за любовта, милосърдието, добротата у човека и е своеобразен апогей на хуманността. Ръководи се от елемента въздух. Дишането, имунитета, както и сърцето са зависими от тази чакра. Тъгата, ревността, неблагодарността разрушават този красив изумруденозелен център от светлина.

 • 5 чакра- Вишудхи е центърът на Истината. Тя се ръководи от вибрацията на звука и отговаря за комуникацията ни с околния свят. Този център е много важен, защото определя състоянието на щитовидната жлеза и ако е балансиран, човек притежава добри творчески умения и успява да общува прекрасно с околните. Това често го прави успешен в живота. Балансираната Вишудхи прави притежателя си телепат. Основната причина за блокирането на красивото светлосиньо колело от светлина в областта на адамовата ябълка е лъжата.

 • 6 чакра- Аджна е командният център в системата от чакри. Тя отговаря за зрението, интуицията и ясното виждане, както буквално, така и преносно и неслучайно се изобразява като трето око. Всеки човек притежава интуиция и може да я развива или да не й дава възможност да се прояви. Този център ръководи епифизата и работи чрез елемента светлина. Въображението и визуализацията помагат на Аджна да се балансира и да блести в красив индиговосин цвят.

 • 7 чакра- Сахасрара увенчава като корона структурата от чакрите в човешката система. Изобразявана като лотус с хиляда листенца, сияещ във виолетово с ослепително бели отблясъци, тя се разполага на върха на главата при темето и въздейства пряко върху хипофизата. Елементът, ръководещ този център е мисълта. Проблемите с мозъка и централната нервна система са сред дисбалансите на Сахасрара. Липсата на вяра в Бог, депресията, апатията показват нарушение в седмия център, а медитацията е мощен инструмент за балансирането му.  

 • 1- ва чакра- Муладхара често е наричана "корен на живота". Тя се ръководи от елемента земя. Сияе в рубиненочервено и отговаря за връзката ни със земята- нашата майка, физическото здраве, стабилността и оцеляването в този живот. Грижи се за силата на костната, опорно- двигателната система, състоянието на гръбначния стълб, зъбите, краката, дебелото черво. Усещането за страх, паника, бедност, вещоманство е податка за проблеми в този енергиен център.

 • 1-ва чакра ново
 • 3-та чакра ново
 • 4-та чакра ново
 • 5-та чакра ново
 • 6-та чакра ново
 • 6-та чакра ново
 • 1-ва чакра ново

Знаете ли, че можете да наемете една от нашите уникални, удобни и функционални зали за провеждането на вашите събития. Ние се намираме на ТОП локация в центъра на София, и предлагаме приятелска обстановка, чистота и уют!

Избрано от нашия блог

Юмейхо не боли. Техниките в японската мануална терапия Юмейхо лекуват.

10.05.2021

Нашият източен терапевт Росен Михайлов говори за уникалната мануална терапия Юмейхо, развенчавайки някой митове и неправилни твърдения в тази изключително...

  Прочети

Антистрес и спокойствие – рецепти за столетие

21.04.2021

Основният въпрос, който интересува всеки един човек е неговото здраве. В живота си всеки се е сблъсквал с проблеми или...

  Прочети

Антицелулитни масажи и отслабващи процедури

02.03.2021

Бързи и ефикасни решения за борба с целулита, отслабване и възстановяване можете да получите при нас в Чакра. Ефикасните методите,...

  Прочети

&

Бъди красива, неотразима

и уверена!

Опитай

антицелулитен

масаж в "Чакра"

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ЗАПАЗЕНАТА МАРКА НА ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "ЧАКРА" ТУК:

Включи се в нашия бюлетин "Чакра клуб", за да получаваш свежа информация за своето здраве, красота, развитие.

Последвай ни в Instagram за актуална информация и нови предложения!

НОВО! Холистични програми в Чакра - индивидуални програми за възстановяване след COVID-19, за справяне със стреса и напрежението, възстановяване след бременност и други. ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК
+
bg_BG
en_US bg_BG