Загрижени за нашите клиенти, пациенти и приятели, ние – център Чакра предприемаме важни стъпки за всички Вас и вашето здраве, спокойствие и комфорт, имайки в предвид трудната финансова обстановка през последната изминала година в пандемична ситуация. Намаляваме значително цените на нашите терапевтични, масажни и козметични услуги, за да можем да ви подадем „ръка“ в трудната ситуация и по този начин да се погрижете за себе си и да инвестирате правилно в здравето си.

Защо сега?

 • Сега е най-важно да сме здрави и да имаме висок имунитет за да не се разболяваме а вирусът Covid 19 е навсякъде. Погледнете нашите: Юмейхо, Аюрведа- йога масаж, лимфен дренаж, детокс с мед и гхи.

 • Защото сега стресът и напрежението са изключително често срещани, а най-бързо те се премахват с масажи и терапии. Погледнете нашите: Аюрведа йога масаж, Релакс от краката до главата, Релаксиращ масаж . Не забравяйте, че именно стреса е основната причина за всички болести.

 • Защото сега е подходящ момент да се погрижете за вашето красиво и здраво лице, а това ще ви повлияе и на вътрешното спокойстие и самоувереност. Погледнете професионалните ни козметични процедури с висококачествената козметика и продукти на Dr. BABOR.

 • Сега е най-подходящото време за стягане на тялото, отслабване и премахване на целулита. Разгледайте разработените от нашите терапевти уникални, бързи и ефективни и различни антицелулитни методики. Тези методи са подходящи за различните състояния, тип и дори най-трудни за премахване целулитни образувания и атакуват трудно достъпните зони по тялото.

Сега е най-важно да се погрижете за вашето спокойствие и здраве, защото те са най-важни. Доверете ни се и заповядайте. Ние подхождаме към всеки индивидуално и професионално в нашия спокоен и защитен център и сме съобразили всички изисквания и мерки за да се почувствате спокойни и здрави. Очакваме Ви.

При нас получавате:

Здраве и красота . Място с високо професионално ниво и опитни терапевти.

Спокойствие и дзен. Източен стил и много  уют.

Индивидуален и холистичен подход. Тук ще намерите отговорите и решенията за вашето здраве с алтернативни методи, както и натурални продукти.

Паркомясто. Точно пред входа на Чакра има платено служебно парко-място, което създава удобство за клиентите ни.

&

Бъди красива, неотразима

и уверена!

Опитай

Intense Anticellulite Wrap

масаж в "Чакра"

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ УНИКАЛЕН НОВ МАСАЖ ТУК

Мнения на наши скъпи клиенти за холистичен център “Чакра”

Лилия Маравиля

“Започнах ново пътешествие! Срещнах човек, който ще ми покаже пътя към “Здрав дух в здраво тяло”. Дали пътят е отвън навътре или обратното, всеки избира сам! Аз избирам да следвам инструкциите на Росен Михайлов в холистичен център “Чакра”.”

.

Силвия Петкова

“Толкова изпълващо усещане! Толкова хармония и чиста енергия! Блести ми отвътре!Просветна ми! Тялото ми е като ново! Благодаря ти Росене за всичко! Благодаря ви ЧАКРА , че ме подсещате колко е важна грижата за Себе си! “

.

Доротея Дралчева

“Много уютно и чисто място ! Топла,приятелска атмосфера ,изпълнена с благоуханни аромати от етерични масла . Терапевтите са прекрасни-усмихнати и готови да предадат положителната си енергия ! Благодаря !”

.

Жени Симеонова

“Център “Чакра” е едно от най-уютните места за йога и масажи в София! Основната цел на всеки от екипа е да създаде едно релаксиращо и презареждащо изживяване за всеки клиент! ❤”

 

.

Кое е най-важното желание за човек, който иска да подари нещо и наистина да усмихне другия, така че да остане приятен спомен?

Отговорът е правилният избор на подарък.

Ето го модерният, актуален и стилен начин да изненадаш някого, да изразиш правилно себе си и особено, когато става въпрос за блаженство, преживяване и обгрижване, като: масаж, терапия или козметична процедура в бутиков център изпълнен с аромат на масла и витаещ дъх на дзен – спокойствие.

Подари на свой близък едно уникално преживяване в холистичен център Чакра. За повече информация за нашите подаръчни ваучери кликнете на бутона по-долу или ни позвънете на +359897777012
 • 2- ра чакра- Свадхищхана има портокалов цвят. Тя е чакрата на удоволствието, промяната, женската сила, сексуалността, създаването и раждането на деца. Отговаря за спокойствието, творческите идеи, умението да осъществяваме желанията си, гъвкавостта в живота. Неслучайно именно водата, с нейната флуидност е ръководещ елемент в този център. Тук са закотвени всички емоции, които складираме от самото си раждане. Чувството за вина и завистта разрушават Сакралната чакра.

 • 3- та чакра- Манипура е „блестящият скъпоценен камък“ сред наниза от колела на светлината в човешката система от чакри. Тя свети в жълто и е центърът на силата, волята и себедоказването, онази точка, в която работи трансформацията, метаболизма, храносмилането, както буквално, така и по отношение на житейските ситуации. Ръководещ елемент тук е огънят. Всички нарушения в храносмилателните органи и жлезите с вътрешна секреция в коремната зона се ръководят от Манипура. Гневът е мощен неин разрушител, а радостта и чувството за хумор я лекуват.

 • 4 чакра- Анахата е стремежът ни към красота, хармония и съчувствие. Тя е мостът между земните и духовните енергийни точки. Отговаря за любовта, милосърдието, добротата у човека и е своеобразен апогей на хуманността. Ръководи се от елемента въздух. Дишането, имунитета, както и сърцето са зависими от тази чакра. Тъгата, ревността, неблагодарността разрушават този красив изумруденозелен център от светлина.

 • 5 чакра- Вишудхи е центърът на Истината. Тя се ръководи от вибрацията на звука и отговаря за комуникацията ни с околния свят. Този център е много важен, защото определя състоянието на щитовидната жлеза и ако е балансиран, човек притежава добри творчески умения и успява да общува прекрасно с околните. Това често го прави успешен в живота. Балансираната Вишудхи прави притежателя си телепат. Основната причина за блокирането на красивото светлосиньо колело от светлина в областта на адамовата ябълка е лъжата.

 • 6 чакра- Аджна е командният център в системата от чакри. Тя отговаря за зрението, интуицията и ясното виждане, както буквално, така и преносно и неслучайно се изобразява като трето око. Всеки човек притежава интуиция и може да я развива или да не й дава възможност да се прояви. Този център ръководи епифизата и работи чрез елемента светлина. Въображението и визуализацията помагат на Аджна да се балансира и да блести в красив индиговосин цвят.

 • 7 чакра- Сахасрара увенчава като корона структурата от чакрите в човешката система. Изобразявана като лотус с хиляда листенца, сияещ във виолетово с ослепително бели отблясъци, тя се разполага на върха на главата при темето и въздейства пряко върху хипофизата. Елементът, ръководещ този център е мисълта. Проблемите с мозъка и централната нервна система са сред дисбалансите на Сахасрара. Липсата на вяра в Бог, депресията, апатията показват нарушение в седмия център, а медитацията е мощен инструмент за балансирането му.  

 • 1- ва чакра- Муладхара често е наричана "корен на живота". Тя се ръководи от елемента земя. Сияе в рубиненочервено и отговаря за връзката ни със земята- нашата майка, физическото здраве, стабилността и оцеляването в този живот. Грижи се за силата на костната, опорно- двигателната система, състоянието на гръбначния стълб, зъбите, краката, дебелото черво. Усещането за страх, паника, бедност, вещоманство е податка за проблеми в този енергиен център.

 • 1-ва чакра ново
 • 3-та чакра ново
 • 4-та чакра ново
 • 5-та чакра ново
 • 6-та чакра ново
 • 6-та чакра ново
 • 1-ва чакра ново

Избрано от нашия блог

Как да намалим стреса? Как да се радваме на живота?

04.06.2021

Всички искаме да бъдем щастливи. Но как да го постигнем? И изобщо възможно ли е? Всички ние имаме дълъг списък...

  Прочети

Юмейхо не боли. Техниките в японската мануална терапия Юмейхо лекуват.

10.05.2021

Нашият източен терапевт Росен Михайлов говори за уникалната мануална терапия Юмейхо, развенчавайки някой митове и неправилни твърдения в тази изключително...

  Прочети

Антистрес и спокойствие – рецепти за столетие

21.04.2021

Основният въпрос, който интересува всеки един човек е неговото здраве. В живота си всеки се е сблъсквал с проблеми или...

  Прочети

&

Бъди красива, неотразима

и уверена!

Опитай

антицелулитен

масаж в "Чакра"

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ЗАПАЗЕНАТА МАРКА НА ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР "ЧАКРА" ТУК:

Включи се в нашия бюлетин "Чакра клуб", за да получаваш свежа информация за своето здраве, красота, развитие.

Последвай ни в Instagram за актуална информация и нови предложения!

Специални празнични намаления на цените до края на декември! Възползвай се от намаления до -30% от стандартните цени от 01.12 до 31.12.2021гВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК
+
bg_BG
en_US bg_BG