За нас

За нас

Помагаме ви в най-трудните ви моменти!

Чакра е бутиков холистичен център за здраве и красота, в който уютно и сигурно да намерите своето спокойствие, възстановяване и лечение. Независимо дали тялото или душата ви боледуват или имате нужда от промяна, спокойно можете да се доверите на нас. Чакра е специално място и се различава много от често срещаните студия.

Защо да изберете център Чакра?

Терапевтите ни са изключителни подготвени професионалисти, адаптивни и черпили своите знания от извора на най-добрите световни школи и най-вече в източните страни като: Индия , Тибет, Непал, Бутан и Япония. Предлаганите от нас услуги, както холистичните ни програми и индивидуалните ни методи са на изключително високо световно ниво. Също така са рядко срещани като вид и начин на изпълнение и са същевременно изключително въздействащи и цялостни. Чакра се различава със своя подход към всеки клиент и ви кара да се чувствате специален и уникален. Предлагаме стандартни услуги, като голяма част от тях са създадени или разработени от нас самите. Ценното при нас е, че предлагаме холистични програми за възстановяване или разкрасяване. Вниманието ни е насочено в най-високото ниво в сферата на обслужването, като това представлява изготвяне на най-високия клас масажи с индивидуален подход или терапия, която е съобразена изцяло с нуждите на клиента и неговият начин на живот, нужди и състояние, нещо, което може да бъде трудно намерено дори и на световно ниво, от най-големите ценители.

Нашата мисия и визия

Абсолютната ни вяра и осъзнатост в нашата житейска мисия ни помогнаха да създадем център за източни масажи, професионална натурална козметика,натурални продукти и древни методики за възстанояване, базирани на българската, тибетската, индийската и традиционна китайска медицина. Самите ние преминахме през редица трансформации и се сдобихме с професионални умения, за да можем днес да ви подадем ръка в моментите, когато искате да сте красиви, здрави и добре балансирани.

Комбинирахме множество източни и модерни методики, подплатени от медицински знания и твърдим, че можем да помогнем на всеки по най- добрия начин, така че да почувства сила и да живее в хармония със себе си. Съобразихме своите дейности в съзвучие със съвременните нужди на градския човек, в натоварените и трудни градски условия, в които всички ние живеем всекидневно. Услугите в Чакра са подходящи за всички, които имат нужда от възстановяване или почивка. За тези, които искат да са здрави, хармонизирани, щастливи и да се грижат правилно за себе си. Неслучайно конструирахме пространството с помощта на древни учения като Фън Шуй и Ци Мен Дун Дзя.

С цялата си любов ви каним да прекрачите прага на това магическо място.

Здраве и красота.Място с високо професионално ниво и опитни терапевти.
Спокойствие и дзен. Източен стил и много уют.
Индивидуален и холистичен подход. Тук ще намерите отговорите и решенията за вашето здраве с алтернативни методи, както и натурални продукти.
Паркомясто. Точно пред входа на Чакра има платено служебно парко-място, което създава удобство за клиентите ни.

Как работим

Процесът

1

Запишете час онлайн

Лесно и удобно през нашата онлайн резервационна система

2

Отидете в нашия Чакра център

Можете да намерите точния адрес на страницата “Контакти”

3

Отдайте се на пълен релакс

Позволете на нашите специалисти да се погрижат за вас.

Терапевтите на Чакра

Нашият екип

Отзиви и ревюта

Какво казват нашите клиенти?

“Холистичен център Чакра – мястото, което ме върна назад във времето и ми помогна да избягам от града в самия град!“

Радост Тодорова

“Така съм се чувствала само като малка. Отделно сподели и за тибетските купи :…“Когато ги чуя засиявам и се сливам с тях“.

Дарина Йотовска /Дара/

Певица

“ Правила съм си доста масажи и терапии, но Юмейхо в Чакра ме кара да се чувствам здрава и щастлива. Благодаря Ви“.

Радина Кърджилова

Актриса

Полезно и интересно

Последно добавени статии в блога

04

фев.

Read More

ДВОЙНО ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА

Известно като тайната за красота на гейша за здрава кожа, двойното почистване е навик за красота, който към днешна

04

фев.

Read More

ОКОЛООЧЕН КОНТУР- КРЕМОВЕ И СЕРУМИ. КАКВА Е РАЗЛИКАТА И КАК ДА ГИ ПОЛЗВАМЕ?

След 25-годишна възраст почти сигурно сме усвоили рутината си за грижа за лицето; от продуктите, които използваме – според

04

фев.

Read More

КАК ЗАМЪРСЯВАНЕТО ВЛИЯЕ ВЪРХУ СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА?

Можем да потвърдим, че замърсяването ускорява преждевременното стареене на кожата. Многобройни изследвания потвърждават, че този фактор на околната среда

За Чакра

Публикации в медиите

Get a Free Callback

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing.


    Резервация