ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА “СТРЕС И НАПРЕЖЕНИЕ”

ян.

Стресът и напрежението… Всички говорят за тези коварни състояния , които са най-важните и основните причини за болести, както и за цялостното състояние на човека. Истината е, че малцина са тези , които наистина се взимат в ръце и се грижат за здравето си правилно. Предполагаме, че всеки е използвал оправдания от рода на: ” Ох, нямам време или пък, не сега после, или пък , нямам пари сега за това”… Животът е изключително напрегнат в днешно време. Всеки се сблъсква с житейски проблеми, но нека да не забравяме, че на първо място сме човеци и имаме емоции, които често ни карат да “раздрусаме” цялостното ни състояние и усещане, както и хармонизиращият ни център на здравословно и балансирано състояние.

Какво се случва с човек когато е стресиран и напрегнат?

Имунитетът му е нисък, вероятността да се разболее е голяма, той не е балансиран и не е достатъчно продуктивен. Изнервен е и най-често потърпевши са близките му, страхува се безпричинно, не взема правилни решения, не може да се отпусне за да изживява щастливо всеки момент от неговият живот, нагласата му за околните и света е негативна и много други подобни негативни качества и състояния. Имайте предвид , че прекаленият стрес е основната причина за “отключване” дори и на раковите заболявания при човека.
Представете си сега, Вие сте ЩАСТЛИВ, здрав и усмихнат. Да това е възможно ако разберете, приемете и осъзнаете, че в основата на всичко е стреса и напрежението и Вие можете да постигнете баланс между вашия начин на живот и него, за да се чувствате добре. Не е правилно да приемаме тялото и психиката ни за “даденост”. Ние трябва да се грижим за тях.

Заповядайте при нас, ние ще ви помогнем.

Ще подготвим вашата индивидуална програма, която най-често е съвкупност от няколко техники и масажи, които премахват стреса и напрежението и те са:

Как ще се чувствате след холистична програма за възстановяване против стрес и напрежение в Чакра?

Вече имаме доста клиенти, които се подложиха на подобни програми и резултатите бяха много положителни. Те са здрави, спокойни и вече се усмихват. След такава програма вие се чувствате уверени, балансирани и като че ли всичко започва да се нарежда правилно във вашият живот. Позитивни и весели, Вие продължавате напред и ще се почувствате щастливи и балансирани.. С холистичните програми за стрес и напрежение помагаме и за състояния на паник атаки и всички проблеми на психиката.

На изток казват, че:…”Най-голямата сила и слабост за човека е психиката”..

За повече информация:

+359897777012

 

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация