БОЛКИ В ГЪРБА. ПРОБЛЕМИ С КОСТИ, СТАВИ И ТРАВМИ

ян.

Според изследвания на терапевтите от Чакра, около едва 3% от българите се грижат правилно и превантивно за своето здраве и полагат грижи за опорно-двигателния си апарат. Все повече се наблюдават прегърбени хора със свлечени ръмене, болки в кръста и особено в горната част на гърба. Дори и при малките деца и ученици тенденцията нараства. Основните причини са: недостатъчен спорт и движение, липса на възстановяване след спорт или физически натоварвания, прекомерно използване на телефон, прекарване на много часове пред компютъра, при децата носенето на тежки учебни чанти и много други причини, които могат да бъдат предпоствка за проблеми в опорно-двигателния апарат.

Специалистът в тази област – нашият известен с уменията си терапевт Росен Михайлов е разработил специални методики, които са с произход от източните му умения и опит, за да представи изключително ефективна и добре въздействаща холистична програма за възстановяване на физиологични проблеми на костната система и най вече на гръбначния стълб. Холистичната ни програма въздейства прекрасно при : сколиоза, лордоза, кифоза и всякакви изкривявания на гръбначният стълб и таза, както и всякакви костно ставни заболявания.

Какво се случва с тялото, когато има напрежения, блокажи, изкривявания и болки?

Системите и органите започват да не функционират правилно. Едната половина на тялото се кръвоснабдява и инервира повече от другата, от там идват и основните причини за заболяванията. В следствие на болките се напряга изключително много нервната система и човек започва да бъде небалансиран и неспокоен. Джиженията на човек са ограничени и той чувства болки и неприятно усещане дори и вечер повреме сън.Когато се направи индивидуалната холистична програма, терапевтът се съобразява с историята на човека и травмите, които има. Прави диагностика за изкривяванията на тялото и определя своята методика за лечение, която може да включва:

  • Юмейхо с който премахва блокажите чрез изпуквания и намествания , така че тялото да се изправи и балансира
  • Аюрведа-йога масаж, с който се разтяга тялото за да се радвижи добре.
  • други източни похвати които допринасят за изправянето на изкривяванията в тялото. Също така терапевта съветва и набляга на други движения и разтягания, който трябва да се полагат в домашни условия за да има правилен оздравителен ефект.

Също така трябва да се знае, че състоянията при хората са изключително различни и специфични и терапевта ни изцяло използва източните си умения и техники като работа с енергийни точки по тялото, използване на етерични противовъзпалителни масла по необходимите зони, както и използването на вендузи. В някои случаи се използва и еуриколотерапия или работа с енергийните точки на ушите.Могат да бъдат използвани в програмата и натурални противовъзпалителни добавки и други такива за различните болки и проблеми.

Как ще се почувствате след една такава холистична програма?

Имайте предвид, че след прекарани години с болки и неприятни усещания, веднага ще усетите облекчение. Ще урегулирате всички функции на тялото и органите му, ще се чувствате олекотен и болките ще намалеят, а вечер сънят ви ще бъде пълноценен. Ще усетите повече спокойствие и сигурност в себе си, съответно и продуктивността ви ще се увеличи. Ще бъдете балансиран и хармонизиран.
Не чакайте повече, заповядайте при нас, а ние ще ви помогнем да се чувствате добре и да бъдете здрави.

За повече информация:

+359897777012

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация