ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД COVID-19

ян.

След прекарване на вируса и след направеното лечение било то в болница или у дома, обикновено хората се чувстват доста напрегнати, стресирани и наплашени и не напразно е така. Изключителната некомпетентност на медицинските лица, грубото отношение и невярната и порочно поднесена информация, влошават на първо място психиката. В такова състояние е изключително трудно да се говори за възстановяване на имунитета или повишаване на антителата в организма.

Какво се случва преди и след COVID 19?

Имайте предвид, че все още знанията на медиците за вируса са изключително малки.Трябва да се знае, че заразяването и преболедуването на вируса при всеки организъм е изключително индивидуално. Основната причина за разболяването е ниския имунитет, за който причината най-вероятно е начинът на живот, храната и наличието на токсини в организма.

Много е важно правилното възстановяване след преболедуване и в това нашият екип от терапевти може да Ви помогне много, като тук говорим за алтернативни методи без да се използват химикали или лекарства, защото лекарствата с химически произход не могат да лекуват, а само подтискат симптомите или състоянието временно, като в същото време увреждат много органи и функции на тялото в последствие.

Най-бързо имунитета се повдига и изгражда след като се направи цялостна програма и се комбинират техники и похвати от различни източни и стандартни процедури в комбинация с натурални добавки или билки. Основни методи, които използваме в нашата индивидуална холистична програма:

  • лимфен дренаж, който активира лимфната система и помага раздвижването на абсюлютно всички клетки в тялото, като в същото време повдига имунитета
  • детокс с мед и гхи, който прочиства прекрасно цялото тяло от ненужни токсини и повдига имунитета
  • аюрведа йога масаж, който балансира цялото тяло и жизнената енергия в него.
  • могат да бъдат включени натурални аюрведични чайове, билки и добавки като „Samata”.

Какво се случва след проведена холистична програма за възстановяване след COVID 19?

След провеждане на холистична програма за възстановяване след COVID 19 в Чакра , вие бързо се възстановявате и не се разболявате повече, дори и без да поставяте ваксини.

Защо и как се случва това?

Целта ни с този метод е да прочистим тялото от остатъчните антибиотици в него, както и да повдигнем имунитета и най-вече да успокоим напрегнатата психика. Подложилите се на холистична програма в Чакра след COVID-19 клиенти, бързо се възстановиха, повдигнаха имунитета си и се чувстват спокойни и уверени. Те сами решават дали да си поставят ваксини в последствие, но при повечето от тях това не беше нужно и няма да е, защото подържат най-високите антитела и не могат да се разболеят отново. Разбира се, това се случва с положени грижи и от тях в домашни условия и регулярно провеждане на масажни терапии.

Правилната рецепта и лекарство против Covid-19 и всякакви други вируси и заболявания е високия имунитет. Всички други изказвания, обяснения, телевизионни участия на известни лица и т.н., са абсолютна манипулация.

Заповядайте при нас и ние заедно с вас ще се погрижим за вашето правилно възстановяване и ще изградим по естествен начин вашите антитела и ще повдигнем имунитета ви.

За повече информация:

+359897777012

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация