ХОЛИСТИЧНА ПРОГРАМА “КРАСОТА И ЗДРАВЕ”

ян.

Има ли човек , който да не иска да се чувства здрав и красив?

Отговорът е категоричен – НЕ. Това е основата, върху която стъпва нашето съществуване. Всеки човек се нуждае от внимание и здраве, за да бъде позициониран правилно в обществото и в заобикалящия го свят за да се чувства добре и най вече за самия себе си да се чувства правилно хармонизиран.

Какво изпитва човек, когато не се чувства красив?

Той изпитва липса на самочувствие и порив. Няма стимул и цел, следователно вътрешното му усещане е празнота. Подтиснат е и определено животът му изминава по модела “ден за ден”. Много често подобни състояния са свързани с “депресията”. Често тогава идват и големите въпроси: “Защо на мен ми се случва това, защо е толкова трудно , защо , защо , защо? СТОП. Спрете със самообвиненията Променете себе си. Вече има как и къде. Заповядайте при нас. Ние ще ви помогнем и заедно ще направим промяната във вас.

Програмата която ще ви изготвим, ще бъде съобразена изцяло само за вас, защото вие сте специален. Нашият терапевт – козметик, обследва внимателно вашия тип кожа, за да се изгради правилно индивидуалната ви програма. Ще се подберат масажите и техниките, както и умения, които да бъдат включени, а също така и какви процедури за разкрасяване и оздравяване по природосъобразен и натурален начин да бъдат използвани. Холистичната програма представлява цялостно възстановяване и разкрасяване, както на тялото отвътре така и отвън. Относно козметичните грижи, ще бъдете правилно консултирани и вече ще знаете как да се грижите за себе си и най-важното да подбирате правилната козметика или ароматерапия за вас.

Често използваните наши методики в програмата са:

  • аюрведа-йога масаж, козметични мануални или апаратни(безвредни) процедури
  • козметични продукти за домашна грижа на Dr.Babor
  • релаксиращ масаж на цялото тяло, в комбинация с висококачествени етерични масла, лимфен дренаж на лице, различни натурални добавки като аюрведични чайове и еликсири.
  • ще получите най-правилните и подходящи за вас съвети за домашна грижа и упражнения, самомасажи и подходи.

Как ще се почувствате след холистичната програма за здраве и красота в Чакра?

Често чуваме мнения на наши клиенти, които след такава холистична програма за здраве и красота твърдят, че: ” Аз промених живота си, дори и мирогледа си. Аз съм красив и се чувствам така”. И това е разбираемо. Когато човек се чувства здрав и красив, той е пълноценен и не става въпрос само за външното излъчване, а за цялостното състояние на духа. ,,Така както изглеждате отвън е и така както се чувствате отвътре”, казват древни източни мъдреци.

Усмихнете се и заповядайте при нас! Нашата терапевтка със златни ръце ще се погрижи внимателно и индивидуално за вас.

За повече информация:

+359897777012

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация