МАНУАЛНА ТЕРАПИЯ “ТИБЕТ”

дек.

Мастер Росен Михайлов постави началото на уникалната по рода си комбинация, която носи в себе си послание за здраве и спокойствие от древен Тибет и е изпълнена майсторски от самия него. Това е мануална терапия с корени от Тибет и северен Китай, като в комбинация с автентичните тибетски купи има цялостно и холистично въздействие за възстановяването на тялото и освобождаването му от стреса и напрежението. Когато си направите тази източна терапия, изпълнена лично от нашия известен с уменията си източен терапевт , Вие директно ще се принесете в древен Тибет и ще усетите хилядолетната традиция на хората от Хималаите.

Какво представлява терапията и как ще се чувствате?

Започва се с прилагане на мануалната терапия, която освобождава цялото Ви напрежение, блокажи и болки в тялото и пренарежда всяка част от него. Ще започнете веднага да усещате лекота и вдъхновяващ момент. Ефектът е мигновен и много освобождаващ. След това продължаваме с магичния звук на тибетските купи, които ще бъдат наредени около и дори върху вас. Те от своя страна много бързо отпускат напрежението, веднага премахват стреса и всички тревоги, които имате.
С какво е по различна тази терапия от познатите стандартни масажи?

Стандартните масажи, които масово се предлагат, въздействат основно на мускулатурата, премахват стреса и отпускат. Терапия ,,ТИБЕТ‘‘ въздейства цялостно и дълбоко на тялото Ви и всичките му системи като: мусклули, кости, стави, органи като премахва напрежението (блокажите) в тялото. Ефектът е дълготраен и целта на терапията след изпълнението дори тялото Ви да започне да се възстановява само.

За кого е подходяща тази терапия?

Тази терапия е изключително подходяща за хора, които имат натоварено ежедневие и най-вече прекарват голяма част от деня си пред компютър. За хора, които искат да са здрави, уверени и спокойни.

Подарък : След всяка такава терапия, Вие получавате подарък- аюрведична тридошна напитка – ,,Самата‘‘ или така нареченото – “златно мляко”. Вкусната комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос чудесно ще завършат масажа Ви. Именно в края на процедурата тази древна напитка подпомага премахването на възпаленията от тялото, ободрява и подпомага хармонизирането и балансирането на всички функции на органите и системите в тялото

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация