ЛИЧНА – ИНДИВИДУАЛНА ТЕРАПИЯ ИЛИ МАСАЖ

дек.

Искаш ли да имаш своe място, където масажът или терапията да бъдат създадени изцяло само за теб и твоите нужди?

Холистичен център ,,Чакра“ е място в което се предлагат различни видове терапии и масажи, от стандартни до източни. Ние сме по-различни с високото ни професионално ниво и придобит световен опит в индивидуалния подход към всеки и неговите нужди, проблеми или състояния.

Всеки един човек е различен, именно поради този факт ние създаваме методи, които са съобразени със същността на човека, който ни е избрал.

Представете си, че отивате да си направите масаж някъде, който масаж е унифициран и е масов и се прилага на всички. Сега си представете, че идвате в Чакра и се подхожда много спокойно, правилно, разглежда се вашето тяло и състояние изключително индивидуално. Изготвя се масаж или терапия, която е създадена за Вас според вашите нужди, която е най-добре за Вашето тяло, а ефектът е дългосрочен. След всяка една такава процедура, ще се почувствате специален, сигурен, спокоен и най-вече здрав и уверен.

Всеки човек е като ,,отделна индивидуална Вселена‘‘ и има своите състояния, нужди, болки, проблеми или напрежения и ние обръщаме изключително внимание на това. Според терапевтите ни не е професионално, а дори е противопоказно да се подхожда към всеки един човек с еднакви масажи или методи, чрез които да се възстанови неговото специфично състояние. Именно това е причината нашият небезизвестен източен терапевт – Мастър Росен Михайлов да предложи на ценителите и търсещи автентични и алтернативни методи за възстановяване най-високия клас отношение, а именно изготвянето на индивидуален масаж или терапия според нуждите и състоянието на клиента.

Какво представлява индивидуалният масаж?

Всичко започва с изготвянето на индивидуална диагностика с Мастър Росен Михайлов, която диагностика включва въпроси към човека с цел терапевта ни да се запознае със същността и причината, от която в по-късен етап се е образувал даден проблем. Определящите причини за изготвяне на индивидуалния метод наистина са много строго индивидуални. Те са съобразени с: възраст, пол, начин на живот, психическо и физическо натоварване, емоционални проблеми, движения, история, стари преживявания, травми, болки, медицински интервенции, вредни навици и т.н.

След подробната диагностика се изготвя индивидуален метод , в който нашият терапевт подбира много фино и правилно методиките и техниките, а също така и маслата, за да може те да са правилни и подходящи . Могат да бъдат използвани техники от „Аюрведа йога масаж“, в които има изключително много и полезни разтягания, които благоприятстват както физическото, така и психическото натоварване на човека. Също така могат да бъдат използвани мануални движения и техники от терапия „Юмейхо“, в която има намествания и премахвания на блокажи, използване на различни и качествени етерични масла,“DETOX“ на организма с Мед и ГХИ. Това е масажна напълно прочистваща терапия създадена терапевтите на Чакра, благоприятстваща освобождаване на токсините от тялото и раздвижване на лимфната система. Могат да бъдат използвани вендузи, които кръвоснабдяват в дълбочина тъканите, както и техники за въздействие на енергийните точки по тялото изучавани в тибетската и индийската традиционна медицина.

Цялостната концепция на този вид подход се състои в използването на различните масажи и терапии, които се обединяват по различен и специфичен начин ,строго индивидуално към всеки един човек, спрямо неговите нужди. По този начин ,всеки един човек ,който е избрал този начин на възстановяване е обслужен от висококвалифициран източен терапевт, благодарение на когото нашите клиенти са спокойни, че извършват подобрение на състоянието си по най-правилния и професионален начин.

Подарък : След всяка такава терапия, Вие получавате подарък- аюрведична тридошна напитка – Самата или така нареченото – “златно мляко”. Вкусната и прекрасна комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос чудесно завършват масажът. Именно тогава тази древна напитка подпомага премахването на възпаленията от тялото, ободрява и подпомага хармонизирането и балансирането на всички функции на органите и системите в тялото.

Важно : Времетраенето и цената на масажа варират според състоянието и нуждите на клиента и определянето на индивидуалния метод.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация