РЕЛАКС ОТ КРАКАТА ДО ГЛАВАТА

дек.

Предлагаме ви една изключителна релаксираща и ефективна процедура буквално от краката до главата. Класическият или така нареченият „шведски масаж, най- добре се комбинира накрая със завършваща кратка козметична процедура на лице с маска според типа кожа.

Шведският масаж, както и много други видове масаж, е един от начините хората да облекчат стреса в живота си.
Въпреки това, докато стресът е една от причините за напрежение, която може да бъде облекчена чрез шведски масаж, има и други причини за напрежение, които трябва да бъдат отстранени.

Някои хора имат физически трудна работа, която може да причини мускулно напрежение. Дори и вие не сте стресирани поради работата, използването, натискането и натоварването на мускулите може да предизвика напрежение, което може да има отрицателни ефекти върху здравето ви. Чрез шведски масаж се намалява мускулното напрежение, което ви осигурява цялостна физическа релаксация, която от своя страна може да доведе до психическа и емоционална релаксация.

Движенията, използвани в шведския масаж са леки, бавни и плавни. Поради това шведският масаж може да насърчи здравословното кръвообращение, да увеличи притока на кръв и да помогне на тялото да премахне метаболитните отпадъци по-бързо и ефективно. По-добрата циркулация не само ви помага да се чувствате по-добре, но подобрява цялостното здраве, тъй като повишената циркулация и притока на кръв означава, че другите органи могат да работят по-ефективно.

В много случаи шведският масаж е част от холистичен подход към здравето на пациента, който помага да се обърне внимание на всеки аспект от здравето на пациента – ум, тяло и дух – с цел укрепване на здравето.
Тъй като масажът и масажната терапия имат физически, психически и емоционални ползи, шведският масаж е ефективно лечение в допълнение към традиционната западна медицина.

Този масаж е хубава и въздействаща комбинация между масаж и козметична процедура и въздейства релаксиращо и едновременно пълноценно на цялото тяло и кожата по лицето.

Терапевт – Росен Михайлов

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация