МАСАЖ ИНДИЯ

дек.

Тази прекрасна комбинация от царят на масажите – „Аюрведа йога масаж“ и тибетските магични купи, оправдава очакванията и на най-големите ценители.

„Аюрведа йога масажа“ – отпуска, балансира и пренарежда цялото тяло ,чрез загряване на мускулите, като чрез внимателната асистенция на терапевта се извършват йога разтягания, които подпомагат и огъвкавяват тялото, като по този начин го подмладяват и релаксират. След масажа, нашият терапевт- Мастър Росен Михайлов, който е известен с уменията си в звукотерапията с тибетски купи, извършва фино подбрана според състоянието на клиента завършваща музикална терапия. Накрая клиентът се чувства олекотен, изчистен и освободен от всички ненужни напрежения, стрес и притеснения, натрупани от ежедневието.

Цялостната процедура хармонизира в тялото всички жизнени енергии и ги балансира по най-правилния начин. „Аюрведа йога масажът“ е познат като най-цялостния и въздействащ на всички нива масаж за човешкото тяло .В съчетание с невероятните Тибетски купи се постига цялостно пренареждане на всички системи в него.

Тествахме тази комбинация на различни хора, които са си правили масажи и в източни страни, и на всички тях мнението им след терапията е повече от положително.

Именно заради цялостната концепция на център „Чакра“, Мастър Росен Михайлов създаде тази сплав от масажи и включването на купите с цел да създаде цялостно усещане за релакс и психическо отпускане на всички градивни елементи във вашето тяло и душа.
Както казва Мастър Росен:

Да , определено всички масажи въздействат позитивно на човека, но тази комбинация е друго ниво. Тя е цялостна, дълбока и завършваща.”Тази комбинация е изключително подходяща за хора, които се натоварват в ежедневието и се чувстват преуморени, напрегнати и емоционално разстроени.

Подарък : След всяка такава терапия, Вие получавате подарък- аюрведична тридошна напитка- Самата или така нареченото – “златно мляко”. Вкусната и прекрасна комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос чудесно завършват масажът. Именно тогава тази древна напитка подпомага премахването на възпаленията от тялото, ободрява и подпомага хармонизирането и балансиране на всички функции на органите и системите в тялото.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация