ЧАКРА – МАСАЖ И ТЕРАПИЯ В ЕДНА ПРОЦЕДУРА

дек.

Нова комбинирана процедура създадена от терапевтите на Чакра

Холистичен център „Чакра“ създаде своята ,уникална по рода си, терапия-„Чакра“.
“Познавам всички масажи и терапии на света, но не смятам че има по-въздействаща, завършваща и цялостна от терапия от масаж ЧАКРА”…, споделя нейният основател.

Създателят на терапията- Мастър Росен Михайлов е събрал целия си Източен и терапевтичен опит за да го предостави по най-добрия начин, като го обедини в едно, създавайки това изключително източно удоволствие.

Кое е уникалното на ,,Чакра‘‘ терапията?

След дългогодишни обучения на изток, опит и практика, нашият терапевт за първи път създава и смесва масаж и терапия в едно.
Терапията е сплав от Индия, Япония и Тибет.
В тази терапия Вие получавате и царя на масажите- ,,Аюрведа йога масаж‘‘ и Тибетско-Японската техника ,,Юмейхо‘‘. За по-голямо и цялостно действие процедурата завършва със звукова терапия с уникалните Тибетски купи (по желание на клиента).

Периодът на здравословното въздействие върху тялото на Източните терапии е по-дълъг и ефективен, действа се цялостно както на тялото ,така и на жизнените енергии, които са в основата на балансираното състояние на човека.При тази терапия има комбинация от методи и техники, които не са използвани досега. Целта е от една процедура да повлияе достатъчно добре на тялото Ви и всички функции в него да се възстановят.

Представете си, че терапевт от световен ранг Ви прави само една процедура след която, Вие усещате голямо облекчение, олекотяване , съвземане и пренареждане на всичко във вас. Чрез масаж-терапия „Чакра“, ние даваме възможност на всеки, който иска да се погрижи за здравето си и да инвестира в него, да получи всичко от което се нуждае.

За да бъде тази терапия адаптивна според нуждите на всеки , тя може да бъде извършена по два начина:

  • С използване на масажно масло
  • Без да се използва масажно масло

/Когато избирате процедурата да бъде извършена без масло, тя се прави по удобни и разтегателни дрехи/

Това определено създава комфорт и за бизнес ориентираните хора, на които след терапия не им е приятно да се чувстват омазнени от маслата.Независимо от вашият избор, се спазва изключителната въздействаща формула на терапията в няколко важни стъпки:

  • Загряване и омекотяване на мускулите. По този начин се кръвоснабдяват всички тъкани и се влияе на лимфната система, която от своя страна прочиства тялото и повдига имунитета.
  • Разтягане със внимателна асистенция на терапевта, според възможностите на човека. Тези разтягания са изключително здравословни /особено за ставите,/ като по този начин се подобрява мобилността на тялото, следователно и дълголетието. Въздейства изключително здравословно на гръбначния стълб и гръдния кош, чрез което се цели по-голям капацитет на вдишване и издишване, както и изправянето му в следствие на ежедневно поттискане и изкривяване.
  • Наместване или премахване на всички напрежения и блокажи от тялото, чрез внимателно и неболезнено деблокиране /изпукване/. По този начин тялото се възстановява най-бързо, защото именно напрежението в ставите, сухожилията и тъканите не позволява човек да се отпусне и той се чувства пренатегнат и стресиран.
  • Отпускане и изчистване. Накрая на терапията, (по желание на клиента) могат да бъдат включени Тибетски купи ,чрез които се премахва напрежението и стреса в главата, като по този начин човек се успокоява. Всички знаем, че напрежението и стреса са в основата на всички заболявания, така че е важно да полагаме усилия да го елиминираме.

Подарък : След всяка такава терапия , вие получавате подарък- аюрведична тридошна напитка – САМАТА или така нареченото – “златното мляко”. Вкусната и прекрасна комбинация от куркума, ашваганда, джинджифил, бадем и кокос чудесно завършват масажа. Именно тогава тази древна напитка подпомага премахването на възпаленията от тялото, ободрява и подпомага хармонизирането и балансиране на всички функции на органите и системите в тялото.

Заповядайте да се насладите на това удоволствие и си подарете здраве!

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация