КАВИТАЦИЯ + ВАКУУМ+ ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

дек.

Tерапевтите на Чакра разработиха най-ефективният метод за отслабване. Доказана, както и много нашумяла в последно време и безболезнена процедура с бърз ефект за премахване на целулит и премахване най-вече на ненужните килограми.
Неимоверно начинът на живот на човека се променя в последно време с напредване на технология и урбанизация на града и следователно движенията на човек намаляват. Поради ред причини, като стрес, токсини, нездравословен начин на живот и храна, напредване на възрастта, и др., се натрупват мазнини в зони по тялото като ханша, бедрата, горната част на гърба и ръцете, около колената и най-вече по седалищните мускули. Тези зони се третират трудно и притесненията на много хора са ежедневни а самочувствието е ниско. Кавиацията е най-бързия и , доказан и ефективен метод за бързи и здравословни решения. За разлика от липосукцията, която е болезнена и има странични ефекти , алтернативният на нея метод – кавитацията, е безболезнена и няма странични ефекти или да уврежда тялото , органи или тъкани , когато се прави правилно. С този метод се постигат много бързо отслабващи ефекти и тялото се чувства изваяно.
-Как действа и какво представлява? – Представлява комбиниран метод между апарат за кавитация със специален накрайник и мануални масажни техники. Много са положителните ефекти от кавитацията за цялото тяло , но ще разясним ефекта върху разграждането на мазнините. Кавитацията е нискочестотен 40 KHZ -ултразвук , с който се разбиват или разграждат мастните клетки и увеличава тяхната пропускливост. По този начин те се отвеждат под формата на течна субстанция по-лесно посредством лимфната система и в последствие с кръвоносната за да бъдат изхвърляни от тялото. Или накратко казано, кавитацията трансформира мазнините, вакуума ги раздвижва по-лесно а лимфния дренаж ги отвежда и изхвърля от тялото посредством отделителната система на тялото чрез засилване на метаболизма. Ето защо, терапевтите ни създадоха „Кавитация + вакуум+ лимфен дренаж“ и по този начин комбинираха и събраха няколко метода в един, за да могат резултатите да са трайни, бързи и правилно изпълнени и най-вече безболезнени и здравословни.

-Колко е бърз метода? – Само още след първата процедура се вижда и усеща ефекта, а след няколко резултатите стават прекрасни.

-Колко процедури са нужни за програма? – Това изцяло зависи от вашето състояние, нужди, възраст и начин на живот. Най-добре се преценява от нашите терапевти на място, които ще ви направят индивидуална анкета и ще преценят правилно за вас. Най-често програмите включват от 10 до 15 процедури.

-Колко често се прави? – Препоръчват се максимум две процедури на седмица, защото терапията е дълбока и силна и не трябва да се прекалява. Може да се комбинира и с други наши антицелулитни масажи за още по-голям ефект.

-Може ли да се ползва като поддържаща за извайване на тялото терапия или е нужно да се прави програма? – Този метод е много хубав и бърз както за програма, с която да се премахнат ненужните килограми и целулит, така е като поддържаща постигнатите резултати примерно един път на 10 или 15 дни.

-Боли ли? -Абсолютно Не. От кавитацията има специфичен звук който е поносим и се усеща в ушите. Вакуума се прави внимателно а от лимфният дренаж ще се релаксирате.

Ефекти от Кавитация + вакуум+ лимфен дренаж са:

  • Бързо и ефектично отслабване и премахване на трудните и ненужни килограми.
  • Премахване на целулитни образувания.
  • Стягане и обновяване на кожата и създаване на нови колагенови влакна, еластин и хиалуронова киселина.

Препоръки от Терапевта на Чакра:

Добре е да разберете, че ние като терапевти ще свършим нашата работа професионално, но трябва и вие сами да си погнете и да спазвате определен режим и диета, ако искате наистина резултатите да са бързи, видими и да останете доволни.

3 дни преди кавитация + вакуум+ лимфен дренаж:
– не яжте мазни, пикантни и пържени храни и намалете въглехидратите
– не пийте алкохол,
– пийте повече течности (1,5 л на ден)
2-3 часа преди кавитация + вакуум+ лимфен дренаж: изпийте около 1 л чиста вода. Терапевтите съветват да се спазва този режим по време на целия курс от процедури кавитация + вакуум+ лимфен дренаж, както и известно време след неговото приключване. Това ще помогне на тялото да премахва по-добре мазнините и да отслабва по-ефективно.
Режим след третиране в домашни условия:
– В рамките на 2-3 дни след процедурата, трябва да пиете най-малко 1 литър вода дневно допълнително , за да ускорите процеса наекскреция на продукти;
– Не пийте алкохол до 3 дни след процедурата;
– 3 дни след процедурата не яжте мазни, пържени и пикантни храни, както и намалете въглехидратите
Движете се повече или спортувайте. Постарайте се да не се храните с вредни храни. Грижете се за вашето здраве.
Посетете ни и знайте ,че ние винаги подхождаме с разбиране и индивидуално, като съобразяваме терапиите ни със индивидуалното състояние на всеки наш клиент.

За повече въпроси чувствайте се спокойно за да ни се обадите, ние ще ви обясним и отговорим.

Противопоказания:
Общи: Онкологични заболявания, бременност, кърмене, диабет, бъбречна недостатъчност, тромбофлебит, хронични дерматози, остри инфекциозни заболявания, наличието на метални материали в третираната област (протези и щифтове в костите и ставите), остеопороза, тежки заболявания на имунната система. Репродуктивни проблеми, камъни в бъбреците, жлъчния мехур и чернодробните канали (когато третирате с кавитация съответните зони), лицева парализа, невралгия на тригеминалния и околомоторния нерв, състояние след операция в зоната около очи и след дълбок пилинг, дермабразио (3 месеца), синузит в остър стадий, златни и платинени нишки.

терапевт Росен Михайлов

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация