ЛИФТИНГ ДРЕНАЖЕН МАСАЖ ЛИЦЕ

дек.

Лимфната система е решаваща част от вашата имунна система. Чрез мрежа от стотици лимфни възли той отвежда течността, наречена лимфа, за да бъде транспортирана обратно в кръвта. Той също така премахва телесните отпадъци и носи бели кръвни клетки, които помагат за предотвратяване на инфекция.

Когато има някаква пречка в лимфната система, течността може да започне да се натрупва. Именно там идва лимфният дренаж – специализиран вид масажна терапия.

Какво представлява лимфният дренаж на лицето? Това е техника на ръчен масаж с много меки и бавни движения „изпомпване“. Малкият натиск е насочен към лимфата за отстраняване на токсините по естествен път. От лицето надолу до дълбоката лимфа на шията, където се намират едни от основните лимфни центрове и след това се оттича в гръдната област.

Лимфодренажният масаж като цяло е много полезен за здравето и по-специално подобрява състоянието на кожата на лицето. Това е невероятно усещане за подмладяващо и отслабващо-стягащо лице, защото премахва излишните течности и токсини, които се натрупват в тъканите. На свой ред, насърчава кръвообращението и укрепва мускулите.

Ако се чувствате уморени, не спите достатъчно или обикновено не отделяте време за лице, лимфният дренаж е отлична идея. Появата на умора, фини линии, тъмни кръгове и други белези, които показват малко внимание или грижи, както и с течение на времето, може да са в миналото.

Част от уникалните ползи на този масаж:

  • Това е детоксикиращо.
  • Намалява торбичките под очите и намалява тъмните кръгове.
  • Елиминира признаците на умора
  • Подобрява циркулацията на кръвта и хранителните вещества.
  • Възстановява клетките и подобрява външния вид на кожата.
  • Увеличава доставката на кислород
  • Намалява белези от акне и нови огнища
  • Притежава успокоително и релаксиращо, идеално за страдащите от стрес, безсъние или тревожност.
  • Подобрява случай на отоци

Като специалист препоръчвам този вид масаж, тъй като кожата започва да се подобрява от първата сесия и тя изглежда по-свежа, обновена, млада, гладка и с по-равномерен тон.Сякаш всичко това не е достатъчно, лифтинг дренажен масаж на лицето е за посетителя на холистичен център Чакра, което го прави отлична техника за успокоение, премахване на стреса, нервите и безпокойството. Процедурата включва почистване на лице и масаж.

Терапевт – Росен Михайлов 

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация