ЗВУКОТЕРАПИЯ С ТИБЕТСКИ И КРИСТАЛНИ КУПИ

дек.

Звукотерапия с тибетски и кристални купи

Знаем, че още от древността човекът се лекува с природни методи и че природните елементи му въздействат много силно, защото човекът е част от  природата и тя е неговата втора и вечна майка. Вибрацията, като част от звука, а той като част от  Музиката, може би въздействат най-силно. Музиката няма нито език, нито етнос, нито култура, душа или възраст. Тя е универсална и първична, и вечна. Когато човек за пръв път чуе звука на тибетската или кристалната купа, той остава захласнат и веднага се свързва със своята душа, мисъл и съществуване по един магичен начин.

Какви ли не поверия и вярвания има за звука – вибрацията или музиката. Например в Индия: „Когато Бог Шива погледнал създадения свят, който изглеждал като картина и  затворил очи, първото нещо, което направил, след като ги е отворил, е да отвори ръцете си и от дълбините на душата му дошъл хармоничният звук на създаване – Омммммммммм. Картината на света вече се движела. Оттогава има една вечна вибрация, една вечна природна музика.“ Лесно можете и днес да усетите тази вибрация – звука на една тибетска купа.

Музиката има изключително позитивно и силно, както и лечебно влияние върху човека. Малко неща в този свят могат веднага да породят такива силни емоции или чувства, както музиката. Една малка част от едно произведение може да запали в човека страсти, а друга да изпълни с блажен мир. Психолозите наричат това способност за кодиране, което буквално означава способност да се въведе нова програма, усещане в клетъчната памет чрез музиката.

Има звуци, ритми и тонове с по-висока честота на звука, които имат пряко положително въздействие върху физическото и фините тела на човека. Доказано е, че когато хората започнем да слушаме хармонични звуци с високи вибрации, като тибетските и кристалните купи и звуците на природата, се изчистваме, изпълваме се с енергия и ставаме по-спокойни. Със своето бързо въздействие купите освобождават от стрес, психически разстройства, нервност и негативна енергия.

Звукът на тибетските и кристалните пеещи купи

има подобен незабавен положителен ефект върху физическото тяло и изменя енергията във вътрешното и външното пространство. Купите са вид генератори на енергия в ултразвуковия диапазон, които разрушават болестотворната среда, унищожават многочислените вируси, микробите, причинители на различни заболявания.

Звуковите им вибрации променят качеството на енергията в тялото, стимулират движението на енергията и променят благоприятно посоката на енергийните потоци. По този начин звукът влияе на хората и внася изменения в постоянната вибрация на молекулите на човешкото тяло, хармонизира и лекува.

Всеки, опитал подобна „музикална“ терапия, ще разбере и усети веднага блаженство, хармония и баланс в себе си. Ще се усмихне и ще заобича купите.

Работи се в група или индивидуално. Сесиите с тибетски и кристални пеещи купи се провеждат с предварително записване.

Терапевт: Росен Михайлов

На 0897777012 можеш да запазиш час и да получиш повече информация за цените на сесиите за един и за двама души. 

Заповядайте!

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация