АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ

окт.

Бързи и ефикасни решения за борба с целулита, отслабване и възстановяване можете да получите при нас в Чакра. Ефикасните методите, които доусъвършенствахме, се базират на знанията, опит и постигнатите резултати от нашите доволни клиенти. Преди да ни посетят, много от тях бяха пробвали на различни места различни процедури за премахване на целулитни образувания и отслабващи процедури. При нас те виждат и усещат бързите резултати, които постигаме с разработени специални методики в съчетание с немските натурални козметични продукти на Dr. Babor. Искаме да подчертаем, че в Чакра, антицелулитните и отслабващи, както и възстановяващи процедури, НЕ са свързани с непоносима болка, нетърпимост, посиняване и малтретирани, които от своя страна са признак на непрофесионализъм и липса на анатомически знания за кожата.

Кога е най-подходящото време за процедури?

Всеки период от годината е подходящ за да се грижите за вашата добра визия, естетика и здраве. Но именно през по-студените месеци и особено периода зима-пролет, когато тялото по естествен начин се подготвя за преход и прочистване, резултатите са най-бързи. По време на антицелулитни и отслабващи програми, метаболитните процеси на самите клетки се усилват и се отделят повече мазнини, заради по-ниските температури. Тогава ефекта е по-бърз и видим.

Какво получаваме и как изглеждаме след такива процедури?

  • Кожата се стяга, като едновременно с това става еластична и се възобновява .Към процедурите по препоръка може да има съпровождащи домашни натурални продукти на немският лидер – Dr.Babor, с уникално и устойчиво въздействие като: пилинг, лосиони и ампули 3D за горене на мазнини и лифтинг на кожата.
  • В зависимост от своята степен, целулитните образования се махат, уязвимите зони изглеждат изпънати а кожата блести. Това е една перфектна комбинация за всяка ценяща себе си дама и особено за летният период. Всички жени искат колената да са добре оформени , зоната на ханша да се стегне или пък провисналата кожа в следствие на раждане да се възстанови и стриите да се махнат. Зоните около бедрата и седалищните мускули а също така и горната част на ръцете или мишниците за да имат добър вид.Самочувствие се повдига и усещането за вътрешно щастие също, в следствие на което усещането за комфорт във всяка една дреха също.
  • Прочистване на тялото. Особено след застоял зимен период, както и в пандемия, самите антицелулитни процедури въздействат много прочистващо заради стимулацията на лимфната система. Едновременно отслабвате, стягате се и се прочиствате, а това ви кара да се чувствате здрави и се усмихвате повече.
  • Перфектно възстановяване след раждане. След естествените и не толкова приятни промени с тялото на жената след раждане, всяка дама иска да възстанови своето предишно състояние. Именно тези процедури са правилният, по-бърз и лесен начин за това. Отпускане на кожата в областта на корема изчезва. Появата на стрии се минимализира а дори изчезват. Използват се допълнително и специални кремове за домашна грижа , които стягат и премахват стрии. Кожата наистина се възстановява и изпъва.

Терапевтите на Чакра осъвършенстваха няколко безболезнени и бързи масажни методи за борба с целулита, отслабване и възстановяване след раждане.

  1. Антицелулитна програма 4 стъпки – Тази програма е много подходяща за активна борба с целулита със степени от 1 до 4. Според наличието и степен на целулита се определят броя на процедурите , които най-често са 10,12 или 15. За повече информация за процедурата кликни тук. / Антицелулитна програма в 4 стъпки /
  2. Антицелулитна програма с бинтове Бабор – Представлява метод, който според специалисти на световно ниво е най-доброто решение за борба с целулита. Подходящ е както за програма за борба с целулита, така и за поддръжка след антицелулитна програма за запазване на хубавата линия на тялото и поддържане на кожата изпъната, лъскава и стегната. За повече информация за процедурата кликни тук. / Антицелулитна програма с бинтове /
  3. Кавитация + вакуум + лимфен дренаж – Терапевтите на Чакра създадоха най-бързият метод за отслабване или борба с целулит. Подходящ е най-вече за третиране на трудните зони, както и може да се използва са поддържаща процедура за красиво тяло след антицелулитни програми. За повече информация за процедурата кликни тук. / Кавитация+вакуум+лимфен дренаж /

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация