КАК ДА БЪДEШ КРАСИВА?! КРАЙ НА ПРИТЕСНЕНИЯТА! АНТИЦЕЛУЛИТНИ РЕШЕНИЯ ОТ ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР “ЧАКРА”

ян.

Целулит, „портокалова кожа“, „клетки мутанти“ или вечната борба на дамите…  „Женската решителност пронизва и камък“ /японска мъдрост/.

Всяка една себеуважаваща се жена има страхове и притеснения, свързани с коварния целулит. За целулита се знае, че не е просто естетичен проблем, той е заболяване, което засяга съединителната тъкан, лимфната система и кожата. Основната причина за него е хормонален дисбаланс, съчетан с неподходящ начин на живот и хранене. Не се ли полагат системно грижи, проблемът се задълбочава и придобива все по-траен характер в бъдеще. Борбата с „портокаловата“ кожа е трудна, тежка, постоянна, вечна. Ако през зимата целулитът може да се прикрие под дрехите, напролет, когато всички искат да усетят полъха на вятъра в косите си и да сложат летни къси дрехи, започват големите притеснения за това как изглеждаме, дали е наред здравето ни, тревожим се как ни възприема любимият, замисляме се за плажа. Много от жените се чувстват безсилни, като че ли са попаднали в омагьосания кръг на умора, глад, наднормено тегло и обезкуражаваща визия в огледалото – ЦЕЛУЛИТ! Момичета, нима ще се предадете в тази битка без да се сражавате?! Най-лесно е да се откажете, но представете си, че решението на проблемите с целулита е възможно и то в кратки срокове. ВИЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НАЧИНА, ПО КОЙТО ИЗГЛЕЖДАТЕ!!! Усмихете се и действайте! Да бъдеш красива не е въпрос на даденост, това е решение, вдъхновено и подплътено от определени мерки.

КАК, по КАКЪВ НАЧИН и ЗА КОЛКО ВРЕМЕ? В холистичен център “Чакра” ще отговорим на вашите въпроси! Можем да се борим ЗАЕДНО. Ще направим най-доброто, на което сме способни, за да бъдат всички, които се подложат на правилните процедури, елегантни – такива, каквито би трябвало да са.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация