ЗАЩО И КАКВО Е ЧАКРА?

ян.

Ако ти е омръзнало от конвенционална медицина, химикали, лошо отношение, изгубено време или пък объркани диагнози, които са причина за множество проблеми и болестни   състояния и искаш да се възстановиш с източни или природни методики, натурална козметика, натурални продукти и добавки, заповядай при нас.

Чакра е холистичен център в истинският смисъл на думите. Спокойно можеш да се довериш и да ни посетиш, като  си запазиш час за терапия – масаж или козметична процедура или пък йога а също така и в дните на отворени врати можещ да дойдеш и спокойно да се запознаеш с мястото или да зададеш своите въпроси на тема здраве и красота към нашите терапевти и инструктори.

Терапевтите ни по източни терапии и масажи, както и козметика,  ще подходят внимателно и спокойно към теб  и могат   да ти предложат индивидуална цялостна и холистична възстановяваща програма или процедури подходящи за теб и изцяло съобразена с  твоето състояние, болки, травми или всякакви психосоматични състояния, които не те карат да се чувстваш добре и хармонизиран.

Причините, които довеждат всеки човек до определено състояние, било то болестно или  естетично са много. Единственият правилен начин начин да се възстановиш е, да подходиш правилно към проблема със няколко важни за теб стъпки.

С професионалният си опит нашите терапевти ще ти помогнат :

  1. Да анализираш правилно причините довели до състоянието ти сега.
  2. Да направиш правилна програма за твоето възстановяване и тя да е съобразена изцяло и само с теб.
  3. Да се изправиш и да се пребориш с проблемите си, които най-често са вредни навици и битови зависимости и грешки. Да рестартираш живота си и да бъдеш здрав и красив.

Започни наново, бъди себе си. За нас е удоволствие да ти помогнем.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация