РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

ян.

Радиочестотен лифтинг-RF и как въздейства?

Основна цел – изпъване на кожата и борба с бръчките.

Блестящо решение за подмладяване, опъване и повдигане на кожата и една от най-новите иновативни разработки в областта на естетичната медицина и професионална козметика е радиочестотния лифтинг на лица – RF. Доказан, този метод надвишава многократно ефекта в сравнение с пластичната хирургия.
RF е изключително подходящ за пълно възстановяване на кожата. Много добре изпъва бръчките около очите, челото, брадичката, назолабиалните бръчки около устата и др. Ефективен метод за борба срещу целулитни образувания, изпъване на кожата над гърдите и стягане. Също има мощно въздействие против коварната “двойна брадичка”. При първото посещение при нашият козметик ще бъдете консултирани според вида и типа на вашата кожа, за процедурите, от които се нуждаете.
Принципът на RF е да загрява кожната тъкан до определена температура с високочестотни (безвредни) токове в диапазона от 0,14 до 0,16 MHz, поради което тя се затяга. Този ефект стимулира възпроизвеждането на колаген и образуването на нова „структура“ на кожата. Тя става еластична, фина и плътна. Това е основното предимство на радиочестотния лифтинг пред пластичната хирургия, в резултат на което състоянието на кожата остава непроменено, а повдигащият ефект (лифтинг) се дължи на премахването на излишната кожа. Развитието на ефекта от RF трае от 4 до 6 месеца и се задържа от 1 до 3 години. Този метод е безвреден, безболезнен и значително ефективен. Благодарение на почистващия резултат и стимулиране на кръвообръщението и лимфата, ефекта е осезаем. Периодът на възстановяване след процедурата отнема кратко време, без да се нарушава обичайния ритъм на живот на пациента.След процедура RF ще се почувствате млади и красиви възможно най-дълго, използвайки един безобиден, бърз и ефективен метод. Също така, прилагайки тази процедура вие можете да се отървете от нежелани козметични проблеми по лицето, за да бъдете красиви и спокойни.

Подходящ метод за:

– увиснала кожа на лице и деколте, склонна към стареене, както и стрии по повърхността.
– повдигане на кожата около очите, лифтинг на лицето
– премахване на бръчките навсякъде по лицето
-подобрява микроциркулацията, стимулира колагена и еластина.
-хора на възраст 30-65г.

Последователните стъпки на RF-процедурата, извършени от професионалните терапевти в ЧАКРА:

-Почистване, дегримиране и подготвяне на зоните на лицето за процедурата.
-Нанасяне на специален глицерин-гел за контактобработка с RF
-Kрио терапия (чрез този вид хладна обработка, клетките на кожата се стягат и подмладяват значително).
-Поставяне на хидратираща маска (чрез специални масажни движения).
– Завършващ крем за успокояване и защита на обработените зони.

Препоръки на терапевта от Чакра – Таши

За една от любимите и процедури , с които помага ежедневно, тя казва:
” Харесва ми да виждам как след всяка процедура лицата на хората грейват и те се усмихват. Чувствам се спокойна и се радвам , че благодарение на иновациите в естетичната медицина и професионална козметика, успявам да помогна на много хора. Дори и при само една терапия се усеща ефект, но за да има видими и трайни резултати е нужна програма от няколко процедури, които се определят според състоянието и типа на кожата на лицето. Поради тази причина подхождам винаги индивидуално. След като се премине програмата и постигнем нужните резултати, тогава поддържаме доброто състояние през определен период от време, най-често по 1 процедура на месец. В продължение на следващите 6 месеца Ви препоръчвам да приемате повече витамин С, както и можете да приемате допълнително колаген, най-добре е той да бъде пептиден. Това подпомага развитието и синтезирането на колаген в кожата “.
В козметичните процедури на център Чакра се използват единствено висококачествените продукти на Dr.BABOR

Времетраене – 30 мин.

Цена: 45 лв.

Специална цена – 40 лв.

Post navigation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резервация